- 44,366
- 12,711
- 113
Erhan cekilisi atti mi sana 😃Amin gardasm aramıza girip dua etsnler 😂😂
Erhan cekilisi atti mi sana 😃Amin gardasm aramıza girip dua etsnler 😂😂
Sen dikkatli bir hayat yaşamaya gayret göster bele yüklenme şakası yok o işinValla geçen gittim ameliyatlik seviyede değil dedi ama gidişat ameliyata doğru gidiyor. Gerçi bizde yedi sulale ırsi bu fitik
La niye dert ettiniz bunu bunkdr mq attı he 😂Erhan cekilisi atti mi sana 😃
@djebbi mülayim şu dosta da bi sigara ateşlesene ufaktanParatim yaz😅
Kesene bereketMülayim adamdır betbox gibi hızlı bı şekilde atmıştır
Eyvallah dostum sükur rahat bir yere devlete atandık ama şu koltuktan kurtulwmadikSen dikkatli bir hayat yaşamaya gayret göster bele yüklenme şakası yok o işin
İleri seviyeye giderse Allah muhafaza 10 kiloluk suyu taşıyamaz hale gelirsin
Merak ettim dellenip 0 ladi mi diye biliyon adam kaybetse delleniyor kazansaa delleniyor ggggLa niye dert ettiniz bunu bunkdr mq attı he 😂
Aha o zaten akşama kadar masa başı adamı mafediyorEyvallah dostum sükur rahat bir yere devlete atandık ama şu koltuktan kurtulwmadik
Kanka mahcup ediyorsun bizi valla yaParatim yaz
Hayırlısı artık dostum dikkat edeceğiniz sende dikkat et canını yerim geçmiş olsun tekrardanAha o zaten akşama kadar masa başı adamı mafediyor
Sağolasın dostum görüşürüz bende yemeğe kaçıcamHayırlısı artık dostum dikkat edeceğiniz sende dikkat et canını yerim geçmiş olsun tekrardan
Kara listeyi merak ettm yazcam afiyet ola cano 🥰🥰😂Sağolasın dostum görüşürüz bende yemeğe kaçıcam
Dostlar görüşürüz şansınız bol olsun
Adaş @qguzh4nn0 dm den yazarsın birşey olursa
gruether fürt iy 0.5 üstOdul geldi kesene bereket roll acak hemen
Kanka valla benim ihtiyaç vardı direk oraya gitti bu seferlik idare edin beniRol açsın bari ödül alanlardan ihtiyacı olmayanlar
dedim ve geldi 1.68 orangruether fürt iy 0.5 üst
Kesene bereket dostRol açsın bari ödül alanlardan ihtiyacı olmayanlar
Paratim dostumNeyse bu kadar sinyal yeterli. ben kaçtım. Herkese İyi akşamlar.