- 44,399
- 12,900
- 113
Liste iptal miArkadaşlar özelden yazmayin yawww ben ulaşacaklarıma zaten yazarım
Liste iptal miArkadaşlar özelden yazmayin yawww ben ulaşacaklarıma zaten yazarım
Normaldir Abe hayran 😂Arkadaşlar özelden yazmayin yawww ben ulaşacaklarıma zaten yazarım
İsim verArkadaşlar özelden yazmayin yawww ben ulaşacaklarıma zaten yazarım
Mülayim mesajlarına beğeni atmadıktan sonra listeye girsen ne olur metinSon adımda geldım dıye lısteye gıremıceksem uzulurum
Geçmiş olsun kardeşim yumuşak doku zedelenmesi miTopallamaya devam dostum 1 2 hafta çekerim bunu insan koşmayı bile özlüyormuş valla sağlık kıymetini gidince anlıyor insan
Sana hoplarm kuzen 😂😂Kuzen benim neremi yersin 🤣🤣🤣
Ozelden yazanları lıste dısı yapsana kanka dılencı ıpnelerArkadaşlar özelden yazmayin yawww ben ulaşacaklarıma zaten yazarım
1.derece kas yırtılması adaşım 3 hafta dediRabbim sifani versin doktor ne dedi
Oh yes çılgın beybi 🤣🤣Sana hoplarm kuzen 😂😂
Aboo biritus sen yapma bari 😂😂Allah ıslah etsin, bizi sorma fıtığın nasıl oldu diye sorma
Çok sıkıntı geçmiş olsun1.derece kas yırtılması adaşım 3 hafta dedi
Kas yırtılması dostum Allah razı olsunGeçmiş olsun kardeşim yumuşak doku zedelenmesi mi
Şifa versn rabbim çok geçmiş olsn cano1.derece kas yırtılması adaşım 3 hafta dedi
Allah razı olsun sağolasın dostumÇok sıkıntı geçmiş olsun
Özür yazmıyorumArkadaşlar özelden yazmayin yawww ben ulaşacaklarıma zaten yazarım
Laaa öyle deme nerem ibne 🤣🤣Ozelden yazanları lıste dısı yapsana kanka dılencı ıpneler
Aynı anda ayakları skatladık adaşŞifa versn rabbim çok geçmiş olsn cano