Bozdu bi ara bu bende saldım bunları çok oynadım bu sitede ilk çıktığı zaman 10 liradan 100 spin veriyordu kayıp bonusa ek20 saniye de ödedi betbox helal olsun valla utansın diğer siteler
Bozdu bi ara bu bende saldım bunları çok oynadım bu sitede ilk çıktığı zaman 10 liradan 100 spin veriyordu kayıp bonusa ek20 saniye de ödedi betbox helal olsun valla utansın diğer siteler
Son adımda gelen ne kazandıDostlar etkinlik vs. Alanlardan liste yapacağız
10 dk muhabbete ara verelim de karışıklık olmasın
Bok değil lâ boxxYeni sitem betbok
Adamsın le sen adaşSenin canın saolsun listende olmakda güzel bnm gardasm 🥰
Yuh20 saniye de ödedi betbox helal olsun valla utansın diğer siteler
200 de olabilir ama onlar 10 tl olduğunu bilmiyordu büyük ihtimalBozdu bi ara bu bende saldım bunları çok oynadım bu sitede ilk çıktığı zaman 10 liradan 100 spin veriyordu kayıp bonusa ek
Biliyorum latife ula LatifeBok değil lâ boxx
Senin canını yerim gardasm dizin nasıl olduAdamsın le sen adaş
Şaka yapıom takılayım dedim
Abi vurduk muSenin canını yerim gardasm dizin nasıl oldu
Vurulduk 😂😂😂Abi vurduk mu
Dizinde ne var maçta mı sakatlandıSenin canını yerim gardasm dizin nasıl oldu
Allah ıslah etsin, bizi sorma fıtığın nasıl oldu diye sormaSenin canını yerim gardasm dizin nasıl oldu
Topallamaya devam dostum 1 2 hafta çekerim bunu insan koşmayı bile özlüyormuş valla sağlık kıymetini gidince anlıyor insanSenin canını yerim gardasm dizin nasıl oldu
Sor adama ellerin ona etiket atsın geçmiş olsun deDizinde ne var maçta mı sakatlandı
Kuzen benim neremi yersin 🤣🤣🤣Senin canını yerim gardasm dizin nasıl oldu
Rabbim sifani versin doktor ne dediTopallamaya devam dostum 1 2 hafta çekerim bunu insan koşmayı bile özlüyormuş valla sağlık kıymetini gidince anlıyor insan