- 4,340
- 4,378
- 113
Ketenpereye geldim valla maça vurdum süre geçmeden 10 sayı çıktıÇevirmen lazım dosg bir kat
Ekli dosyalar
-
293.7 KB Görüntüleme: 17
Ketenpereye geldim valla maça vurdum süre geçmeden 10 sayı çıktıÇevirmen lazım dosg bir kat
Herkese bu şekilde yaziyor maaş alıp vercem merak ettiğim konu ne kadar maaş aliyor acep pauabBenden de 500 istemişti maaşta vercem diye attım bir daha ses çıkmadı naptın diye yazdım valla billa maaş yatmadı dedi ben de bi daha yazmadım 😅
Al işte @Mülayim6060 geçen konuştuk. Herifin çarptığı 1-2 değil ben dahil güvenilir dostlardan en az 5-6 kişi varız 😂Benden de 500 istemişti maaşta vercem diye attım bir daha ses çıkmadı naptın diye yazdım valla billa maaş yatmadı dedi ben de bi daha yazmadım 😅
Hadi bol bol şanslar dost takip edelimKetenpereye geldim valla maça vurdum süre geçmeden 10 sayı çıktı
Acaba bi maaşı var mı o da muamma 😅Herkese bu şekilde yaziyor maaş alıp vercem merak ettiğim konu ne kadar maaş aliyor acep pauab
Senle olan konuya bende yazmıştım senin olduğunu bilmeden dost hatırlarsın ben rolüne katılmadım ama bikac dağıtımına denk geldim hiç alisverisimde olmadı ama sen hakliymissinAl işte @Mülayim6060 geçen konuştuk. Herifin çarptığı 1-2 değil ben dahil güvenilir dostlardan en az 5-6 kişi varız 😂
Osimhenin yan hesabı olmasınHerkese bu şekilde yaziyor maaş alıp vercem merak ettiğim konu ne kadar maaş aliyor acep pauab
Bol şans broKetenpereye geldim valla maça vurdum süre geçmeden 10 sayı çıktı
Osimhen 2 galiba oda yolunda a.şAcaba bi maaşı var mı o da muamma 😅
Hadi bol şans dostÇekim geldi 1xbetten 2 adım atalım size nba nasıl oynanır şimdi onun dersini vereceğim 😀
İlk adım
Abartısız her rolling kazancımda bana da aynı cümle. Roll düşer mi bize de gibi şeyler . 10 dk cevap vermezsem ya da s. Et yazıyorHerkese bu şekilde yaziyor maaş alıp vercem merak ettiğim konu ne kadar maaş aliyor acep pauab
Bol şans reisÇekim geldi 1xbetten 2 adım atalım size nba nasıl oynanır şimdi onun dersini vereceğim 😀
İlk adım
Barem 117 dost iyi gidiyorKetenpereye geldim valla maça vurdum süre geçmeden 10 sayı çıktı
Bol şansÇekim geldi 1xbetten 2 adım atalım size nba nasıl oynanır şimdi onun dersini vereceğim 😀
İlk adım
Hade inşallah dostum bol şansÇekim geldi 1xbetten 2 adım atalım size nba nasıl oynanır şimdi onun dersini vereceğim 😀
İlk adım
Valla ne dediğini anlamadım kardpBizim siramiz nezaman dost şimdiye kadar birçok başarılı rol oldu dağıtımda para hesabımıza geçti kacamadik bir türlü
Kendine güzel yer yaptı bastan biraz konu açıp dağıtım vs yapti millet te bu adam paralı adam dedi ondan sonra milleti soymaya basladiAbartısız her rolling kazancımda bana da aynı cümle. Roll düşer mi bize de gibi şeyler . 10 dk cevap vermezsem ya da s. Et yazıyor
3-4 kez konusuna bol şans yazmışımdır ne beğenir ne cevap verir. Bir kez muhabbeti yoktur. 10 larca insandan biri bu arkadaştı
Bu adamla ilgili son diyeceğim şey isminin hakkını veriyor dost 😂Abartısız her rolling kazancımda bana da aynı cümle. Roll düşer mi bize de gibi şeyler . 10 dk cevap vermezsem ya da s. Et yazıyor
3-4 kez konusuna bol şans yazmışımdır ne beğenir ne cevap verir. Bir kez muhabbeti yoktur. 10 larca insandan biri bu arkadaştı