http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 3K Hedef 4.5 Adım, 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,452
5,576
113
Al işte @Mülayim6060 geçen konuştuk. Herifin çarptığı 1-2 değil ben dahil güvenilir dostlardan en az 5-6 kişi varız 😂
Senle olan konuya bende yazmıştım senin olduğunu bilmeden dost hatırlarsın ben rolüne katılmadım ama bikac dağıtımına denk geldim hiç alisverisimde olmadı ama sen hakliymissin

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,046
24,195
113
Herkese bu şekilde yaziyor maaş alıp vercem merak ettiğim konu ne kadar maaş aliyor acep pauab
Abartısız her rolling kazancımda bana da aynı cümle. Roll düşer mi bize de gibi şeyler . 10 dk cevap vermezsem ya da s. Et yazıyor
3-4 kez konusuna bol şans yazmışımdır ne beğenir ne cevap verir. Bir kez muhabbeti yoktur. 10 larca insandan biri bu arkadaştı

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,075
27,291
113
Abartısız her rolling kazancımda bana da aynı cümle. Roll düşer mi bize de gibi şeyler . 10 dk cevap vermezsem ya da s. Et yazıyor
3-4 kez konusuna bol şans yazmışımdır ne beğenir ne cevap verir. Bir kez muhabbeti yoktur. 10 larca insandan biri bu arkadaştı
Kendine güzel yer yaptı bastan biraz konu açıp dağıtım vs yapti millet te bu adam paralı adam dedi ondan sonra milleti soymaya basladi

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,445
8,568
113
Bu adamla ilgili son diyeceğim şey isminin hakkını veriyor dost 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...