http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 3K Hedef 4.5 Adım, 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,657
8,531
113
3k ye yakın para vermiş te kansız dönüş yapmamış ona yazdi bana parayi verirmi dedi puaha dedim o parayi unut sen
O makinada da ona 3 k verecek göz yok gibi boşluğuna mı denk geldi nedir bazen rol açıyordu görüyordum kazananlara eli titreyerek 200er lira atıyordu var o işte bir iş 😅

AzraeL

Uᴍʀᴜᴍᴅᴀ Oʟᴀɴ Şᴇʏʟᴇʀ Hᴇʀ Gᴇᴄ̧ᴇɴ Gᴜ̈ɴ Aᴢᴀʟıʏᴏʀ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,493
4,484
113
Betboxta 5 k vardı mecbur 1 kez oynamadan çekemiyoz değil mi yatırımdan sonra

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,084
24,244
113
Valla 7 yıldır bu forumdayım
Kim dolandırıcılık yaparsa yapsın. Kaç kişiyi çarparsa çarpsın. İki gün sonra buraya para kazanıp geliyor. Konu açıyor. Konudakiler de üç kuruş uğruna dolandırılan adamı değil dolandıranı destekliyor. %80 ı böyle
Çok fazla çürük elma var.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,657
8,531
113
O çakalın ismini duyunca bile sinirleniyorum dost. Herifin forumda opmedigi kimse kalmadı. Herkese dm atıyor borç para alıp kaçıyor. Sonra bir de dalga geçiyor küçük beynince
Benden de 500 istemişti maaşta vercem diye attım bir daha ses çıkmadı naptın diye yazdım valla billa maaş yatmadı dedi ben de bi daha yazmadım 😅

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,119
27,330
113
O makinada da ona 3 k verecek göz yok gibi boşluğuna mı denk geldi nedir bazen rol açıyordu görüyordum kazananlara eli titreyerek 200er lira atıyordu var o işte bir iş 😅
Valla bana ole bir hışımlan yazdi ki daha önce makineyi hiç ole görmemiştim kesin vermiş neden verdi cidden bende anlamadim bana dedi sürekli rol ve dağıtım vs yapıyordu diye de oda kanmış desene

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,488
5,588
113
Valla 7 yıldır bu forumdayım
Kim dolandırıcılık yaparsa yapsın. Kaç kişiyi çarparsa çarpsın. İki gün sonra buraya para kazanıp geliyor. Konu açıyor. Konudakiler de üç kuruş uğruna dolandırılan adamı değil dolandıranı destekliyor. %80 ı böyle
Çok fazla çürük elma var.
Bizim siramiz nezaman dost şimdiye kadar birçok başarılı rol oldu dağıtımda para hesabımıza geçti kacamadik bir türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...