- 13,254
- 22,896
- 113
Çekimde bir gelişme yok bu betgar nasıl bi site ilk kez çekim yapıyorum kim önerdi bana bu siteyi buradan biri önermişti
Maşallah Tebrikler3 bin lira fazlası ile kasayı geri yaptım adam ol betco 😅
3 lu kombine
Betcolar ara ara bonusları kesiyorsa senin yüzündendir. Betcoları es geçmiyon3 bin lira fazlası ile kasayı geri yaptım adam ol betco 😅
3 lu kombine
Site bana güven vermiyorÇekimde bir gelişme yok bu betgar nasıl bi site ilk kez çekim yapıyorum kim önerdi bana bu siteyi buradan biri önermişti
Harbiden bu siteyi sna kim önerdi dost bende merak ettim suanÇekimde bir gelişme yok bu betgar nasıl bi site ilk kez çekim yapıyorum kim önerdi bana bu siteyi buradan biri önermişti
Bu ara mesajla iyi para dağıttılar sen çekimden sonra müsait zamanda binyas dost yada tekefina mesaj gelmsi olabilir 2k dağıttılar benim yatırım yoktu alamadım yatırımı olanlarq verdiler genelde nakitÇekimde bir gelişme yok bu betgar nasıl bi site ilk kez çekim yapıyorum kim önerdi bana bu siteyi buradan biri önermişti
Makineyi dolandıran site değil mi buÇekimde bir gelişme yok bu betgar nasıl bi site ilk kez çekim yapıyorum kim önerdi bana bu siteyi buradan biri önermişti
3 kuponumu iade etti şerefsizler ana Kasaya düşürdü 13 bindenBetcolar ara ara bonusları kesiyorsa senin yüzündendir. Betcoları es geçmiyon
Bol şanslar ✋3 bin lira fazlası ile kasayı geri yaptım adam ol betco 😅
3 lu kombine
Makine kimmiş görmedim duymadım bilmiyorumMakineyi dolandıran site değil mi bu
120k galiba doğru dedin bu siteydiMakineyi dolandıran site değil mi bu
Varmış bunda da bi hayır3 kuponumu iade etti şerefsizler ana Kasaya düşürdü 13 binden
Aran yok onlan da konuda ismini bile duymaya tahammülün yokMakine kimmiş görmedim duymadım bilmiyorum
Görme zaten bosver ikinci el bir makineMakine kimmiş görmedim duymadım bilmiyorum
Traş makinası kanka boşverMakine kimmiş görmedim duymadım bilmiyorum
Buradan 40-50 çekimlerim oldu. Yüzde 50 freebet var bazen onun için yatırıyorum. Ama betco olldiktan sonra hiç güven vermiyor artıkÇekimde bir gelişme yok bu betgar nasıl bi site ilk kez çekim yapıyorum kim önerdi bana bu siteyi buradan biri önermişti
O şahısla muhatap olmuyorum olmayı da asla düşünmüyorumAran yok onlan da konuda ismini bile duymaya tahammülün yok
5 k çarpmış diyorlar 😂Kansiz da opmus onu siteler yetmemiş puaha
Sana da yazdı mı. Ben kavga ettiydim makineyle. Başkanla konuştuk bir daha birbirimizle muhattap olmayacktık geçen kanka nasılsın bu kansızın numarası lazım yazmış 😅Kansiz da opmus onu siteler yetmemiş puaha