- 13,274
- 22,973
- 113
Ev sahibi 3 dakika da 13 attı 13 de bitti 7 dk boş geçti 😆3 bin lira fazlası ile kasayı geri yaptım adam ol betco 😅
3 lu kombine
Ev sahibi 3 dakika da 13 attı 13 de bitti 7 dk boş geçti 😆3 bin lira fazlası ile kasayı geri yaptım adam ol betco 😅
3 lu kombine
Helal olsun3 bin lira fazlası ile kasayı geri yaptım adam ol betco 😅
3 lu kombine
Dost sure 8 dakika kalmış olarak gösteriyorlar ust alıyorsun birden sure 6 dakikaya düşüyor kupon gelmiyor canlıya bağlanıp sure doğru degildi diyosun bizlik durum yok diyorlar altyapj diyorlar cvp vermeyi bile bilmeyen çapsız altyapi isteBen basket pek oynamam ama süre bilgisi hep yanlış oluyor takip edince görüyoruz haklısın o konuda hep yanlışa çekiyorlar milleti
Bende onlara yaptım yapacağımıGeçmiş olsun dostum @Mülayim6060
Maç bakıordum rolü tamamladık betco yapmış yine yapacağını sana
Cek hemen acil iade olmadan3 bin lira fazlası ile kasayı geri yaptım adam ol betco 😅
3 lu kombine
Tebrikler reis3 bin lira fazlası ile kasayı geri yaptım adam ol betco 😅
3 lu kombine
Benimde öyle oldu 3 kupon bekliyor sabahtan beri yarın iade olcak 3 ü de aynı maçın sıralı bahsiBende onlara yaptım yapacağımı
Şansa bak anasını satayım biz oynasak 50 atmışlardı o hızlaEv sahibi 3 dakika da 13 attı 13 de bitti 7 dk boş geçti 😆
Aslında canlı haklı kanka onların bı suçu yok da işte muhatap alacağımız da bı tek o çapulcular olduğu için onlara bağlanıyoruz onlarda bunu idrak edemiyor sanki millet keyfinden bağlanıyorDost sure 8 dakika kalmış olarak gösteriyorlar ust alıyorsun birden sure 6 dakikaya düşüyor kupon gelmiyor canlıya bağlanıp sure doğru degildi diyosun bizlik durum yok diyorlar altyapj diyorlar cvp vermeyi bile bilmeyen çapsız altyapi iste
Ye onları mülayim abi3 bin lira fazlası ile kasayı geri yaptım adam ol betco 😅
3 lu kombine
Tebrikler dost3 bin lira fazlası ile kasayı geri yaptım adam ol betco 😅
3 lu kombine
Bu oturdu mu la ?3 bin lira fazlası ile kasayı geri yaptım adam ol betco 😅
3 lu kombine
Dost cevapları bu olmasi lazım doğrudur hata aldıysanız bildirelim hemen ama adamlar bizlik degil diyor başlarından salıyor onlar da ne bok olduklarını biliyorlar zatenAslında canlı haklı kanka onların bı suçu yok da işte muhatap alacağımız da bı tek o çapulcular olduğu için onlara bağlanıyoruz onlarda bunu idrak edemiyor sanki millet keyfinden bağlanıyor
Adamsın be kahpenin çocuklarına ver çekimi çok sevindim yemin ederim3 bin lira fazlası ile kasayı geri yaptım adam ol betco 😅
3 lu kombine
Sen nasıl istersen dost parayı kurtardın ya şuradan 😂Şu an bi dağıtım yapmayalım 1.2 adım da 1xbet de deneyelim onun sonucuna göre bakalım çekim gelsinde
Ula ağzını hayra aç 😂😂Rol ne hale geldi bi anda biz betcoya sövüyoruz mulayim yine arkadan devam etmiş simdi bir daha buda iade olursa valla tam komedi filmine doner bu is puaba
Bizim gibi mallar oldukça sırtlarının yere gelmeyeceğini biliyorlar çünkü o yüzden çok da tın diyorlar arka plandaDost cevapları bu olmasi lazım doğrudur hata aldıysanız bildirelim hemen ama adamlar bizlik degil diyor başlarından salıyor onlar da ne bok olduklarını biliyorlar zaten