http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 3K Hedef 4.5 Adım, 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,259
22,903
113
Forumun yüzde 90 i kolpaci olmus artik düşün ki ben şahsım olarak senin konulara gelince artik hoslanmadigim çok lakayt adamlar var konunda dost sana kimse darilamaz kırılamaz trip atamaz burda 1 versek sana 5 10 defa sen bize dönüş yapıyorsun zaten eger sanada trip atıyorlar sa bize odul vermiyorsun diye canlari cehenneme olsun dost
Valla doğru diyorsun

Husobey31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,537
3,875
113
Bir kaç arkadaş kendi kendine tiplere girmiş durup dururken selamı sabahı kesenler var başkalarına rol yaptırdığım için para yolladığım için küsenler sitem edenler var halbuki bu arkadaşlara faydamızdan başka birşeyimiz dokunmamıştır kadın gibi tirıp atan sitem edenlere cvp verme gereği dahi duymadım bu zaman a kdr. msjlar a dahi bakmıyorum yakışmayan hal ve hareketler erkek adama. Bir gün sana ulaşırım bir gün başkasına. Burada kimseye bi vereceğim yok 1 atana 5 attık her zaman... Msj gerekli yerlere ulaşmıştır
Gönlü bol olan nadir insanlardansın dost senin yerin ayrıdır bu forumda benim şahsi düşüncem böyle

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,083
24,243
113
Bir kaç arkadaş kendi kendine tiplere girmiş durup dururken selamı sabahı kesenler var başkalarına rol yaptırdığım için para yolladığım için küsenler sitem edenler var halbuki bu arkadaşlara faydamızdan başka birşeyimiz dokunmamıştır kadın gibi tirıp atan sitem edenlere cvp verme gereği dahi duymadım bu zaman a kdr. msjlar a dahi bakmıyorum yakışmayan hal ve hareketler erkek adama. Bir gün sana ulaşırım bir gün başkasına. Burada kimseye bi vereceğim yok 1 atana 5 attık her zaman... Msj gerekli yerlere ulaşmıştır
Bir kere atmıştır 10 kere alır.
11. de atmazsın trip atar laf eder. Sadece kendi attığını hesaplar. Günlerdir anlatıyoruz
Aktifsindir, görmüşümdür zaten atarım. Bu adam ve iki kişi harici ben niye durduk yere sana yazayım. Zamanında destek olana zaten her zaman

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,802
1,719
113
kardes sea seni cok tanımam allah var arada rollerini görürümde cok uzun sürüyor benlik degil diye cok takiplemem sansın bol olsun kumarcı adam işine geleni yapar 100 iyilik yap 1 gün iyilik yapma o 100 iyiligini silerler bol şans tekrardan allah herkesin gönlüne göre versin

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,488
5,588
113
11. de atmazsın trip atar laf eder. Sadece kendi attığını hesaplar. Günlerdir anlatıyoruz
Aktifsindir, görmüşümdür zaten atarım. Bu adam ve iki kişi harici ben niye durduk yere sana yazayım. Zamanında destek olana zaten her zaman
Beni tarif ediyor :) hic pas vermiyon dost

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,838
7,438
113
Forumda 10 kere dağıtırsin 1 kere dagitmazsin 10 kere dağıttın için teşekkür etmezler 1 kere dagitmadigini başına kakarlar bu formun özelliği malasef

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,259
22,903
113
Aynen öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...