- 7,895
- 2,650
- 113
Hahaha 😅1.20 ye oynayan erkek evde balıkta besliyordur
Hahaha 😅1.20 ye oynayan erkek evde balıkta besliyordur
😂😂😂Forumda tanimadigin sadece isim olarak gordugun sanal adana 50k mi attin gfff
Bir günde atmadım la ben gecen sene her gece slottan 5 10 alıyordum onada 2 ay boyunca günlük 300 500 atıyordum cani saolsun ben zaten birsey bekleyerek atmadım adam zannettim diye atmıştım ama adam degilmisForumda tanimadigin sadece isim olarak gordugun sanal adana 50k mi attin gfff
Aynen kafası hariç 50 k atmış
Seni sevmistim sen adam degildinn lann ahh kalbim. 🤣Bir günde atmadım la ben gecen sene her gece slottan 5 10 alıyordum onada 2 ay boyunca günlük 300 500 atıyordum cani saolsun ben zaten birsey bekleyerek atmadım adam zannettim diye atmıştım ama adam degilmis
Onu bunu bırak Sinan günlük hasılat ne kadarSeni sevmistim sen adam degildinn lann ahh kalbim. 🤣
Ben burda dağıtım parasi aldim 10k ye yakın doktor atmisti faturam bile kapanmış lanet durumdaydim alıp kimseye atmasam az biraz belki nefes alırdım zamanında ama hepsini hemen dağıttım en önemli şey bu hayatta kimseden beddua almamaktır alırsan hayatın zehir olur etrafımda o sekil insalar çok gördüm biri vardi 38 yaşında aniden felç olduHiç bir işi rast gitmezki çıkar bı yerlerden adam olan borcuna sadık olur er ya da geç oder hepimizin borçlarımızı geciktirdigimiz zamanlar oldu ama hiç bı zaman borcun üstüne yatmadık eninde sonunda ödedik
10kOnu bunu bırak Sinan günlük hasılat ne kadar
Ne alaka laa pauahaSeni sevmistim sen adam degildinn lann ahh kalbim. 🤣