- 7,863
- 2,638
- 113
Woooon tebrikler abi
Ben odul almadım ama puahah hala bir şansım var dostum valla ödemelerim var 1k 2k beni kurtarsa zaten o şekil yapardım hatta borcum olmasa ziktiret parayi günde bir kupon yaparım hiç oralı bile olmam ama hiç değilse kafam kulagim rahattiEvet gelip kim tekrar odul aliyor diye dert yanacagina biriktirmeyi dusun yani eline geciyor biriktirsen milyonluksun
Mülayim oran şartı koy roll e de 1.20 den yatmasın metin gibi2 kişiye sağlam bi rol açtircaz başarılı olursak. Çok kişiye ulaşmak yoruyor hemde paratim limit filan doluyor
Halbuki bana atsaydin en azindan sigaran var mi ihtiyacin var mi diye yazardik sen kaybettin ben degil 🤣Sinan benden çekiniyor dost gelmiyor konularima
1.20den mi yattı abi 🤦♂️Mülayim oran şartı koy roll e de 1.20 den yatmasın metin gibi
Belki sapsap a 50k veya daha fazla para attim 2 ayda adam uçtu gitti vallaKanka ben kimlere neler verdim bı bilsen aq 🤣 inan verirken kuran carpsin geri dönüşünü düşünerek vermiyorum bilmiyorum aslında öyle düşünmek lazım doğru diyorsun nankör çok var çünkü
Sinanı bir gün yerden yere vuruyorlardı konuda baktım kitlendi bi al aşağı da ben edecektim yetişemedimSinan benden çekiniyor dost gelmiyor konularima
1.20 diye oran varmış metin sayesinde öğrenmiş olduk1.20den mi yattı abi 🤦♂️
Yani birak roll yaptirdigin dagitsin bu gece cok dagittin her rollde 10 kosi atilmaz2 kişiye sağlam bi rol açtircaz başarılı olursak. Çok kişiye ulaşmak yoruyor hemde paratim limit filan doluyor
Nereye gitti borcmu knkBelki sapsap a 50k veya daha fazla para attim 2 ayda adam uçtu gitti valla
O günden sonra Sinan çok değişti işte 20k ya sponsor buluyor artikSinanı bir gün yerden yere vuruyorlardı konuda baktım kitlendi bi al aşağı da ben edecektim yetişemedim
Bol şanslar dostSon adım gelirse biter
Kısmeti kapanmış abi 😅 1.01 de olsa yatarmış1.20 diye oran varmış metin sayesinde öğrenmiş olduk