- 50,500
- 16,776
- 113
Kuru
Ugurlu sitene atmissin
Bol şanslar
Olur denemek lazimHiç keyfim yok ya mülayim gibi futsala mi başlasak ne yapsak
Ara vereyim diyorum para lazım bi yandan. 500ü 20k yapıyorum 2 gün uğraşıp. Aynı gece hepsi gidiyor. Bi 40 50k kasalara çıkabilsem rulete girip katlayacam da yok olmadı 20yi geçemiyorum aylardır. Yine sıfırlandık mesela 3 günde bir bunu yaşıyorumYok ya her yolu deniyorum canli bana gore degil oynamayacam artik mideme kramae giriyor
Normalde 3 dakka kala aliyordum oyyzden miBende o açtı rollingi sandım
Ulan önceden saçın bile haysiyeti vardı keskin dayım briyantin sürerdi öyle çıkardı sokağa şimdi yok öyle delikanlılarSaçların çok güzel olmuş bugün
Kurusun bakalım 34
Sen kendini daha iyi bilirsin dost bize söyletmeNormalde 3 dakka kala aliyordum oyyzden mi
Bol bol şans
Bazen gercekten olmayinca olmuyor o gunleri cok zararsiz gecirirsek ne mutlu bize. Bazen de sans acik oldugunda olmayacak yerlerden kuponlar geliyor. Tamamen olumlama olarak bakiyorum olaylara. Iyi dusunursek iyi olur dost. Sen simdi boyle dusunursen 1.05 bile tutmaz. Oynayacaksan illa icinden geceni oyna hic olumsuz dusunup kotuyu cagirma. Bol sansin olsun bundan sonra guzel kazanclar seninle olsun 🥰Yok ya her yolu deniyorum canli bana gore degil oynamayacam artik mideme kramae giriyor
Onu nerde buluyodun enişte limon surerdikUlan önceden saçın bile haysiyeti vardı keskin dayım briyantin sürerdi öyle çıkardı sokağa şimdi yok öyle delikanlılar