- 37,188
- 13,564
- 113
Çağırdık yaTek başımıza hikaye anlatıyoruz orda hiç uyarmıyor kimse ekmek aslanın ağzında dost kimse rakip istemiyor
Çağırdık yaTek başımıza hikaye anlatıyoruz orda hiç uyarmıyor kimse ekmek aslanın ağzında dost kimse rakip istemiyor
Özel senin için etiket attım EnisteTek başımıza hikaye anlatıyoruz orda hiç uyarmıyor kimse ekmek aslanın ağzında dost kimse rakip istemiyor
Hadi 5 de 5 yaapta gidelimBu rolling de benim için olsun
İll adım atana kdr kazandı
Üst dediğim maçlar 2 sayıdan 1 battı hep son 5 kupon. Alt alayım dedim bu sefer de böyle oldu. Biz maçı seçmesini bilmiyoruz heralde kanka bilmiyorum yani bu kadar şanssızlık olamazYav alir almaz 20saniyede 2 3luk attilar artik uatumde lanet olduğunu dusunuyorum
Son 3 dk kala haber veriyor genelde oTek başımıza hikaye anlatıyoruz orda hiç uyarmıyor kimse ekmek aslanın ağzında dost kimse rakip istemiyor
Çağırsaydın gelmez miydim yaarrrÇağırdık ya
Bende o açtı rollingi sandımSon 3 dk kala haber veriyor genelde o
SuperrNasılsın kardeşim
Bilirim EnişteÇağırsaydın gelmez miydim yaarrr
Bilir misin o şarkıyı dayı
Tebrikler bugün boşun yok heraldeBu rolling de benim için olsun
İll adım atana kdr kazandı
Saçların çok güzel olmuş bugünSuperr
Yok ya her yolu deniyorum canli bana gore degil oynamayacam artik mideme kramae giriyorÜst dediğim maçlar 2 sayıdan 1 battı hep son 5 kupon. Alt alayım dedim bu sefer de böyle oldu. Biz maçı seçmesini bilmiyoruz heralde kanka bilmiyorum yani bu kadar şanssızlık olamaz
HahahahahaTek başımıza hikaye anlatıyoruz orda hiç uyarmıyor kimse ekmek aslanın ağzında dost kimse rakip istemiyor
Sen de parliyonSaçların çok güzel olmuş bugün
bol sanss dost
Hiç keyfim yok ya mülayim gibi futsala mi başlasak ne yapsakSen de parliyon
Şansın devam etsin diyelim
cok dengesiz bi lig burasi insallah oynadigin gibi gelir
Bol şans gelsinn