http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 3000 Hedef💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,956
27,168
113
Eskiden olsa başlarda ismin olurdu sebebi belli varlığın bana - yazmaz ama + hiç yazmaz nötürüz. Hayırlı geceler eski dost
Eskiler eskiden güzel di eskiden olsa ilk sira da ben olurdum çünkü bu foruma ilk geldiğin günden beri sana maddi manevi destek olan kisi de bendim etrafında o zaman kimse yoktu zaman değiştikçe haliylen insanlar da değişiyor normaldir Allah bu saatten sonra tuttuğunu altın gümüş etsin eyw

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,175
5,508
113
Olmayan paranın dağıtım listesinin tartışması yaşanmış burda. 🥸🥸🥸 ben uyudum iyi geceler bol şanslar 🌙🤞

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,435
15,855
113
Eskiler eskiden güzel di eskiden olsa ilk sira da ben olurdum çünkü bu foruma ilk geldiğin günden beri sana maddi manevi destek olan kisi de bendim etrafında o zaman kimse yoktu zaman değiştikçe haliylen insanlar da değişiyor normaldir Allah bu saatten sonra tuttuğunu altın gümüş etsin eyw
Eskiler konuşulacaksa ondan eskiside var erhanım yapılan iyilikleri mi konuşacağız burada hiç bir yerde esame yokken dana Dm atıp iban at kankam yazdığım günler unutuldu mu şu yazdığın çok acayip ve saçma , kendi ağzın ile ilk düzgün para kazandığımda Dm atacağım haberin olacak diyorsun çok değil 2 at geçiyor 340 bin çekim yapıp gerekli dostlara ulaştım diyorsun sonra bide haklıymış gibi isyan ediyorsun çocuklaşma iyi sabahlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...