- 13,743
- 11,023
- 113
Kazanc olursa cozeriz de hep kayipBen böyle bir şey görmedim ilk defa böyle bir sıkıntıya düştüm iki gün oldu ya
Kazanc olursa cozeriz de hep kayipBen böyle bir şey görmedim ilk defa böyle bir sıkıntıya düştüm iki gün oldu ya
Adamsın Düşünmen yeter İnşallah çok kazanırsın fazla fazlaKazanc olursa cozeriz de hep kayip
Bu liste beni bir tık üzdü.Az kaldı şu para bi gelsin tam liste ;
@Mülayim6060
@Kemal34
@bella
@Marley
@sinansrml63
@Barrios
@BySwigger
bu arkadaşlara 50şer kayme atıcam roll kıl tüy değil sadece Vefa.
Bulabildin mi holi 2 TL dostNapayım öyle bi girip bakayım dedim burada gelir açlık sınırının altına düşmüş 20 tl ye adam pıçaklıyolar
50k mı 50 TL miAz kaldı şu para bi gelsin tam liste ;
@Mülayim6060
@Kemal34
@bella
@Marley
@sinansrml63
@Barrios
@BySwigger
bu arkadaşlara 50şer kayme atıcam roll kıl tüy değil sadece Vefa.
+1 vur fearjr i duvaraBu liste beni bir tık üzdü.
Arada atlanıyor..Bu liste beni bir tık üzdü.
2 ay var kanka gırersınBu liste beni bir tık üzdü.
Eskiden olsa başlarda ismin olurdu sebebi belli varlığın bana - yazmaz ama + hiç yazmaz nötürüz. Hayırlı geceler eski dostİşte kartlarınizi açık oynayın artik buna cok sevindim
Meto yazmamış olmam atlayacak olmam anlamına gelmez @vurucu999 haber vermeden bro şans parası attım bol şans yazan dostlarım dan aynı şekilde bende ona o yüzden kimsenin kimseyi kırmasına gerek yok 🙏2 ay var kanka gırersın
Dagıtımcı olabılırm brocanMeto yazmamış olmam atlayacak olmam anlamına gelmez @vurucu999 haber vermeden bro şans parası attım bol şans yazan dostlarım dan aynı şekilde bende ona o yüzden kimsenin kimseyi kırmasına gerek yok 🙏
Eskiler eskiden güzel di eskiden olsa ilk sira da ben olurdum çünkü bu foruma ilk geldiğin günden beri sana maddi manevi destek olan kisi de bendim etrafında o zaman kimse yoktu zaman değiştikçe haliylen insanlar da değişiyor normaldir Allah bu saatten sonra tuttuğunu altın gümüş etsin eywEskiden olsa başlarda ismin olurdu sebebi belli varlığın bana - yazmaz ama + hiç yazmaz nötürüz. Hayırlı geceler eski dost
Eskiler konuşulacaksa ondan eskiside var erhanım yapılan iyilikleri mi konuşacağız burada hiç bir yerde esame yokken dana Dm atıp iban at kankam yazdığım günler unutuldu mu şu yazdığın çok acayip ve saçma , kendi ağzın ile ilk düzgün para kazandığımda Dm atacağım haberin olacak diyorsun çok değil 2 at geçiyor 340 bin çekim yapıp gerekli dostlara ulaştım diyorsun sonra bide haklıymış gibi isyan ediyorsun çocuklaşma iyi sabahlarEskiler eskiden güzel di eskiden olsa ilk sira da ben olurdum çünkü bu foruma ilk geldiğin günden beri sana maddi manevi destek olan kisi de bendim etrafında o zaman kimse yoktu zaman değiştikçe haliylen insanlar da değişiyor normaldir Allah bu saatten sonra tuttuğunu altın gümüş etsin eyw
HopBen Bozdum dedim de biz aynı kişiden mi bahsediyoruz ya