- 52,500
- 25,039
- 113
Aynen ama bir toparlarsam tam toparlayacağımBiz hep 0 iz
Aynen ama bir toparlarsam tam toparlayacağımBiz hep 0 iz
Aha tamda bu konunun üstüne geldi Mq 🤣🤣🤣😅😅😅Tşkler rodissonbet
Kim kral bu arkadaş?bi ara bendende aldı geride istemek istemedim miktar küçük diye
Bikaç gündür 3 4 kişiyi maaşa bağladım sanki forumda 😂
Saol brocanAz kaldı şu para bi gelsin tam liste ;
@Mülayim6060
@Kemal34
@bella
@Marley
@sinansrml63
@Barrios
@BySwigger
bu arkadaşlara 50şer kayme atıcam roll kıl tüy değil sadece Vefa.
Kral senden para isteyen Muroo1988 mi?Bendende 500 istedi bir akşam sabah baktım 7k roll açmış gece 😀
Eyv dost düşünmen yeter sağolasınAz kaldı şu para bi gelsin tam liste ;
@Mülayim6060
@Kemal34
@bella
@Marley
@sinansrml63
@Barrios
@BySwigger
50 ki mıAz kaldı şu para bi gelsin tam liste ;
@Mülayim6060
@Kemal34
@bella
@Marley
@sinansrml63
@Barrios
@BySwigger
Tahmini 50 k paramı ne zmn atarsin kankam 😂Az kaldı şu para bi gelsin tam liste ;
@Mülayim6060
@Kemal34
@bella
@Marley
@sinansrml63
@Barrios
@BySwigger
Evet 50 tl mi olacak 🤣🤣50 ki mı
Eyvallah kardeşim kardeşler oto yıkamayı da açıyoruz Allahın izniyleAz kaldı şu para bi gelsin tam liste ;
@Mülayim6060
@Kemal34
@bella
@Marley
@sinansrml63
@Barrios
@BySwigger
Mahkeme bekleniyor 2-3 ayı var İnşallsh bir aksilik olmaz uzamaz tırtıl gibi bekliyorum iş açacam bende kanka kısmetseTahmini 50 k paramı ne zmn atarsin kankam 😂
Keşke milyon aksakda bizde versek hahahahahaEvet 50 tl mi olacak 🤣🤣
2 3 ay sımdı bu lıste sana para gelcek dıye guzellık yapsın pısjsjja ulan benım neden aklıma gelmedıMahkeme bekleniyor 2-3 ayı var İnşallsh bir aksilik olmaz uzamaz tırtıl gibi bekliyorum iş açacam bende kanka kısmetse
İnşallah kanka açacağızEyvallah kardeşim kardeşler oto yıkamayı da açıyoruz Allahın izniyle
Allah hayırlısıyla nasip etsin kankam, bende 50 lik hisse ile ortak olurum iş yerine, zaten ben hep 50 lik yapıyorumMahkeme bekleniyor 2-3 ayı var İnşallsh bir aksilik olmaz uzamaz tırtıl gibi bekliyorum iş açacam bende kanka kısmetse
Ben kimseden bir şey beklemem ihtiyaç olunca Allah razı olsun hepsi bana ulaştı haklarını ödüyemem ama bende elimden geldiğince bir şeyler yaptığımı düşünüyorum herkesin yapabilecekleri sınırlı.2 3 ay sımdı bu lıste sana para gelcek dıye guzellık yapsın pısjsjja ulan benım neden aklıma gelmedı
Gel kanka iç dış bedava yıkarız seniAllah hayırlısıyla nasip etsin kankam, bende 50 lik hisse ile ortak olurum iş yerine, zaten ben hep 50 lik yapıyorum