http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 3000 Hedef💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,544
86,494
113
Keske herkes senin gibi duruşu belli olsa ne guzel paran varsa masaja gidersin yoksa erotik videonu izlersin gecersin kimseye karismadan
O günler geçti Sinan kardeş şu kumarda çok fırsatlar oldu sabırla para toplayacağımız ama biz hep aynı gün yemeyi seçtik nato kafa nato mermer

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,544
86,494
113
Bence en uyuz muhabbet 10 k çekim verildi (çekim görseli ile beraber) paylaşan arkadaşa teşekkürler ayar oluyorum onlara ya neyin nispetini yapıyon birader yarın ac gezicen aq
Ben 3-5k replayları paylaşanları anlamıyorum bir giriyorum tebrikler tebrikler falan abi 5k almışsın tamam eyvallah para paradır da neyini gerek gördün onun paylaşacak tam böyle elim gidiyor yazıcam siliyorum forum benim değil herkes istediğini paylaşır

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,054
27,275
113
Ben 3-5k replayları paylaşanları anlamıyorum bir giriyorum tebrikler tebrikler falan abi 5k almışsın tamam eyvallah para paradır da neyini gerek gördün onun paylaşacak tam böyle elim gidiyor yazıcam siliyorum forum benim değil herkes istediğini paylaşır
2 defa milyona yakın para alıp paylaşım yapmadım eniste çünkü olan var olmayan var halk deyimiyle gorgusuzluktur bu

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,154
20,688
113
Onu paylasana kadar zaten arkada 5 k yı yemesi 1 saat sürmuyordur

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,544
86,494
113
2 defa milyona yakın para alıp paylaşım yapmadım eniste çünkü olan var olmayan var halk deyimiyle gorgusuzluktur bu
Bu kumar çarpan oyunu değil abi 1 tl ye 7k-10k verse ne olur slot oynuyorsun peh bizde sıkıntı var heralde 3-5 sene önce güzeldi yine de şimdi hiç değeri yok

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
23,939
10,582
113
Eskiden valla forumda baya kaliteli adamlar vardi Allah inandırsın kimse bana para icin dm almıyordu her gece de rol aciyordum dm acikti ama insanlar kaliteliydi bu sene param yok dm kapalı dusun artik gerisini nerden nereye geldik dost
Artık enflasyon yüksek geçim zor ondandır. Eskiden herşey ucuz du 5 kişi 10 TL dağıtımlar yapılıyordu. 10 TL ödül alan Herkes mutluydu

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,101
15,791
113
Benim değil evet ama biz ne paralar kazanip paylaşım yapmadık millet 1k alıp paylaşım.yapiyot ona istinaden söyledim puaha
Allah slotu yok etsin be daha 2 gün önce 400 TL kayıp bonusu alıp 100 TL den 4 tur big bas atayım dedim oyuna aldı 10k lik oyun 1800 ödedi, sokayım slotuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...