Nickler karmakarışık mülayim yeni bunların çoğu kimi yer edindi kimi de böyle konuda dağıttığını iddia ediyor ki çıkarıp biri ona da atsın diyeKim bunlar Enişte
Nickler karmakarışık mülayim yeni bunların çoğu kimi yer edindi kimi de böyle konuda dağıttığını iddia ediyor ki çıkarıp biri ona da atsın diyeKim bunlar Enişte
Ben bunu çok yaşadım , çekim paylaş için konuda paylaştığım anda 3-5 kişi yazıyor. Gerçekten çete gibilerZombi gibi para çekenlere , roll acanlara saldırıyor , o beyinle dalga geçtiğini sanıyor birde😀
Bildim bildim görünce kanım donduBildin dimi onu hemen borç sinemasına yatıyorlar yav yakana mı yapıştı millet 150 tl nedir kumar oynayan adama bir de yaylana yaylana paylaşıyorsun
35-40k çevrim yaptım Bakiye bitti şartlar işkence gibi@Golcümetin adaş naptın
Engelli basacan raporlayacn gerçekten çekim paylaşanlari bekliyorBen bunu çok yaşadım , çekim paylaş için konuda paylaştığım anda 3-5 kişi yazıyor. Gerçekten çete gibiler
@ngu sen de gel burdasın biliyorum
Enişte burada kendini çok yüksekte gören kişiler var ama ceplerinde 5 kuruş yok ağızları kokuyor Biz ne yesek oyuyuzBir de şu tipler var
Holiganbet 300k
Jojobet 350k
Tumbet 400k
Yatırımlar bunlar dost hiçbiri eklemedi 😂😂
Aq aç köpeği hayatında 5k yı atm de biri çekerken gördü belki konuda biri 100 tl atsa daim olsun kral çok makbule geçti yazar ama kuru sıkıya geldi mi senelik yatırım 5 milyon
He ya her turlusu varBir de şu tipler var
Holiganbet 300k
Jojobet 350k
Tumbet 400k
Aq aç köpeği hayatında 5k yı atm de biri çekerken gördü belki konuda biri 100 tl atsa daim olsun kral çok makbule geçti yazar ama kuru sıkıya geldi mi senelik yatırım 5 milyon
Cahil çoğu matematik zayıf ruh hastası bir de zaten kumar akıllı adamın aklını alır uzun vadede bunda zaten fasülye kadar oda dede 2 betten çevirirken bi 100x patlatmış oraya bırakmış onu daEnişte burada kendini çok yüksekte gören kişiler var ama ceplerinde 5 kuruş yok ağızları kokuyor Biz ne yesek oyuyuz
Bak Sinan Biz parasız da olsak her daim buradayız şimdi şurada bir dağıtım olsa hiç olmayan adamlar şu an buralarda bir anda ortaya çıkıyorHe ya her turlusu var
HahahahhahahsCahil çoğu matematik zayıf ruh hastası bir de zaten kumar akıllı adamın aklını alır uzun vadede bunda zaten fasülye kadar oda dede 2 betten çevirirken bi 100x patlatmış oraya bırakmış onu da
Evet hemburalarda cikar hem dm de yffBak Sinan Biz parasız da olsak her daim buradayız şimdi şurada bir dağıtım olsa hiç olmayan adamlar şu an buralarda bir anda ortaya çıkıyor
Neyse Sinan gece maçlar var kasa yapmam lazım 2 gündür sıfırımı ya böyle bir şey yoktu yaEvet hemburalarda cikar hem dm de yff
Keske herkes senin gibi duruşu belli olsa ne guzel paran varsa masaja gidersin yoksa erotik videonu izlersin gecersin kimseye karismadanCahil çoğu matematik zayıf ruh hastası bir de zaten kumar akıllı adamın aklını alır uzun vadede bunda zaten fasülye kadar oda dede 2 betten çevirirken bi 100x patlatmış oraya bırakmış onu da
Biz hep 0 izNeyse Sinan gece maçlar var kasa yapmam lazım 2 gündür sıfırımı ya böyle bir şey yoktu ya
Bence en uyuz muhabbet 10 k çekim verildi (çekim görseli ile beraber) paylaşan arkadaşa teşekkürler ayar oluyorum onlara ya neyin nispetini yapıyon birader yarın ac gezicen aqBir de şu tipler var
Holiganbet 300k
Jojobet 350k
Tumbet 400k