http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 3000 Hedef💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,941
2,262
113
Hasbinallah dün gece bana da yazmış 250 sigara parası ve adamla hayatta konusmuslugumuz yok, rolünü takip etmişligim yok, alışverişim yok. Bide Reşat dost yazmış adimi nerden biliyor diye düşündüm baya.
Bir yerden görüp aklına gelmiştir , eminim o kadar kişiye yazıyor ki iyi hatırlamış

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,481
5,686
113
Biri bana rol yapmıştım 5k çektim dağıttık falan dm yazmış enişte çok rol yaptırdım sana 400 atarsın payfix yazmıştı olum diyorum bu lavuk kim üşenmedim 30 sayfa dm baktım tektek bir tane dm atmış bana 7000 tl çektim enişte 100 atayım sende dene şansını diye
Neyse atmadım buna bak aradan 2dk geçmedi kasa 1k diye rol açtı acaba onun eski nicki mi
Aynı adam dost 250 sigara parası at diyor ya düşünüyorum 250 liraya sigara yok. Cevap vermedim daha önce ödül kazandıklarıma atacağımı attım anasayfaya girdim bi roll daha açıcam 1.5k kurtulamayan roll yazıyor

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,941
2,262
113
Valla bella birisi yüzünden dm kapatıyorum deyince aklıma direk o geldi konusunu açmak istediğimden değilde sorayım dedim. Neden banlanmadığını hala merak ettiğim adamdır kendisi. Neyse ya bana yazmıyor artık
Sırayla tüm roll açanlara yazıyor sıra gelmemiştir

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,588
86,550
113
Birine de gördüm dün 5 çeksem 3ü dağıtıyorum dost vallahi yazmıştı ulan 25 çekmiş paylaymış bi de 2 dosta 150 şer verelim yazmış altına 😂 yav yok burası tımarhaneden beter fazla ciddiye almayacaksın da moral bozuk oluyo genelde sarıyorsun

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,481
5,686
113
Birine de gördüm dün 5 çeksem 3ü dağıtıyorum dost vallahi yazmıştı ulan 25 çekmiş paylaymış bi de 2 dosta 150 şer verelim yazmış altına 😂 yav yok burası tımarhaneden beter fazla ciddiye almayacaksın da moral bozuk oluyo genelde sarıyorsun
Blackle başlıyordur ismi 😂😂

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,208
15,839
113
O şahısa 150 seni zorlamasın 100 iyidir diye yazdım, sorun yok hallederiz demişti😂

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,524
25,046
113
Çok dengesiz adam var çok kıskanç adam da bu forumda var biri kazanç sağladığı zaman o kişiyi kıskanıyor imreniyor karı gibi allah'ıma şükürler olsun hiç öyle bir derdim olmadı herkesin parası kendinedir

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,941
2,262
113
Öyle numunelik görmedim forumda para dilenip 3k 7k roll açıyor

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,524
25,046
113
Enişte Harmanım oradan salla bir 1000 lira 2 gündür kafam boş psikolojim bozuldu 😀😀😀

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,588
86,550
113
O şahısa 150 seni zorlamasın 100 iyidir diye yazdım, sorun yok hallederiz demişti😂
Bildin dimi onu hemen borç sinemasına yatıyorlar yav yakana mı yapıştı millet 150 tl nedir kumar oynayan adama bir de yaylana yaylana paylaşıyorsun

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,941
2,262
113
Muhtemelen dalga geçtiğimi bildiği için kendiside dalga geçiyor benimle
Zombi gibi para çekenlere , roll acanlara saldırıyor , o beyinle dalga geçtiğini sanıyor birde😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...