http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 3000 Hedef💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,103
15,791
113
Bendende 500 istedi bir akşam sabah baktım 7k roll açmış gece 😀
Hasbinallah dün gece bana da yazmış 250 sigara parası ve adamla hayatta konusmuslugumuz yok, rolünü takip etmişligim yok, alışverişim yok. Bide Reşat dost yazmış adimi nerden biliyor diye düşündüm baya.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,481
5,684
113
O sahisa burda laf etsek lafımıza yazık olur artik gerek yok kendini bilmeyen cahillerden Allah a sığınırım bosver gitsin sende 50 defa adama dedik te sen kimsin diyor puaha neyse
Valla bella birisi yüzünden dm kapatıyorum deyince aklıma direk o geldi konusunu açmak istediğimden değilde sorayım dedim. Neden banlanmadığını hala merak ettiğim adamdır kendisi. Neyse ya bana yazmıyor artık

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,468
14,003
113
Hasbinallah dün gece bana da yazmış 250 sigara parası ve adamla hayatta konusmuslugumuz yok, rolünü takip etmişligim yok, alışverişim yok. Bide Reşat dost yazmış adimi nerden biliyor diye düşündüm baya.
Ben onunla muhabbeti keseli çok oldu sizde öyle yapın

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,500
25,039
113
Valla bella birisi yüzünden dm kapatıyorum deyince aklıma direk o geldi konusunu açmak istediğimden değilde sorayım dedim. Neden banlanmadığını hala merak ettiğim adamdır kendisi. Neyse ya bana yazmıyor artık
Ben Bozdum dedim de biz aynı kişiden mi bahsediyoruz ya

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,544
86,494
113
Herkesten istiyor dostum o anlayamadım ben. Bana 250 at nolur sigara parası diyor 20 dk sonra 1.5k roll açıyor. Banlamıyorlarda onu adminler
Biri bana rol yapmıştım 5k çektim dağıttık falan dm yazmış enişte çok rol yaptırdım sana 400 atarsın payfix yazmıştı olum diyorum bu lavuk kim üşenmedim 30 sayfa dm baktım tektek bir tane dm atmış bana 7000 tl çektim enişte 100 atayım sende dene şansını diye
Neyse atmadım buna bak aradan 2dk geçmedi kasa 1k diye rol açtı acaba onun eski nicki mi

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,239
6,824
113
Herkesten istiyor dostum o anlayamadım ben. Bana 250 at nolur sigara parası diyor 20 dk sonra 1.5k roll açıyor. Banlamıyorlarda onu adminler
bi ara bendende aldı geride istemek istemedim miktar küçük diye
Bikaç gündür 3 4 kişiyi maaşa bağladım sanki forumda 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...