- 11,481
- 5,684
- 113
Garip vallaBendende 500 istedi bir akşam sabah baktım 7k roll açmış gece 😀
Garip vallaBendende 500 istedi bir akşam sabah baktım 7k roll açmış gece 😀
Geçen gün bozdum ya onu işteHerkesten istiyor dostum o anlayamadım ben. Bana 250 at nolur sigara parası diyor 20 dk sonra 1.5k roll açıyor. Banlamıyorlarda onu adminler
Ben yokken senBu formun en tehlikeli adamı sensin
Evet😄😄😄Ben yokken sen
Herkes bozuyor onu @Erhan2121 da bozduGeçen gün bozdum ya onu işte
Yok Kral bir kupon yapıyorum o zengin diyor 200 liralık kupon yapıyorum Kendisi 2.000 lira 3.000 liralık kuponlar yapıyor Ne rolüne katılıyorum ne bir şeyine Bol şans derim en kötü geçerim bir kupon yaptım Hemen yazılıyor neyseHerkes bozuyor onu @Erhan2121 da bozdu
Cekilis ac hemen dm atsin sana tffYok Kral bir kupon yapıyorum o zengin diyor 200 liralık kupon yapıyorum Kendisi 2.000 lira 3.000 liralık kuponlar yapıyor Ne rolüne katılıyorum ne bir şeyine Bol şans derim en kötü geçerim bir kupon yaptım Hemen yazılıyor neyse
Aman hemen kapatayım demeyiCekilis ac hemen dm atsin sana tff
Hasbinallah dün gece bana da yazmış 250 sigara parası ve adamla hayatta konusmuslugumuz yok, rolünü takip etmişligim yok, alışverişim yok. Bide Reşat dost yazmış adimi nerden biliyor diye düşündüm baya.Bendende 500 istedi bir akşam sabah baktım 7k roll açmış gece 😀
O sahisa burda laf etsek lafımıza yazık olur artik gerek yok kendini bilmeyen cahillerden Allah a sığınırım bosver gitsin sende 50 defa adama dedik te sen kimsin diyor puaha neyseHerkes bozuyor onu @Erhan2121 da bozdu
Valla bella birisi yüzünden dm kapatıyorum deyince aklıma direk o geldi konusunu açmak istediğimden değilde sorayım dedim. Neden banlanmadığını hala merak ettiğim adamdır kendisi. Neyse ya bana yazmıyor artıkO sahisa burda laf etsek lafımıza yazık olur artik gerek yok kendini bilmeyen cahillerden Allah a sığınırım bosver gitsin sende 50 defa adama dedik te sen kimsin diyor puaha neyse
Ben onunla muhabbeti keseli çok oldu sizde öyle yapınHasbinallah dün gece bana da yazmış 250 sigara parası ve adamla hayatta konusmuslugumuz yok, rolünü takip etmişligim yok, alışverişim yok. Bide Reşat dost yazmış adimi nerden biliyor diye düşündüm baya.
Ben Bozdum dedim de biz aynı kişiden mi bahsediyoruz yaValla bella birisi yüzünden dm kapatıyorum deyince aklıma direk o geldi konusunu açmak istediğimden değilde sorayım dedim. Neden banlanmadığını hala merak ettiğim adamdır kendisi. Neyse ya bana yazmıyor artık
Yok ki zaten muhabbet kanka yinede yazmış adamBen onunla muhabbeti keseli çok oldu sizde öyle yapın
Kurtulamayandan bahsediyoruz dostBen Bozdum dedim de biz aynı kişiden mi bahsediyoruz ya
Atsaydin sende 250 turk lirası ayip ama adam o kadar senin dm ni çalmış rica etmis bos döndürmek olmazdı puahaYok ki zaten muhabbet kanka yinede yazmış adam
Biri bana rol yapmıştım 5k çektim dağıttık falan dm yazmış enişte çok rol yaptırdım sana 400 atarsın payfix yazmıştı olum diyorum bu lavuk kim üşenmedim 30 sayfa dm baktım tektek bir tane dm atmış bana 7000 tl çektim enişte 100 atayım sende dene şansını diyeHerkesten istiyor dostum o anlayamadım ben. Bana 250 at nolur sigara parası diyor 20 dk sonra 1.5k roll açıyor. Banlamıyorlarda onu adminler
bi ara bendende aldı geride istemek istemedim miktar küçük diyeHerkesten istiyor dostum o anlayamadım ben. Bana 250 at nolur sigara parası diyor 20 dk sonra 1.5k roll açıyor. Banlamıyorlarda onu adminler