- 9,838
- 2,250
- 113
Eyvallah kral sendeAdamsın genede
Eyvallah kral sendeAdamsın genede
10 k bıttı yanıEyvallah kral sende
11800 çektim 5800 bana kaldı 😀10 k bıttı yanı
Rakam verme rakam verme dm kapat11800 çektim 5800 bana kaldı 😀
Dm +30 oldu11800 çektim 5800 bana kaldı 😀
Sıkıntı yok sıfırlandı dm kapalı zaten hadi iyi akşamlar 😀😀 biri var iki güne bir para istiyor bakıyorum 3k 7k roll açıyor kafamı buluyor anlamadım onun için dm kapattımRakam verme rakam verme dm kapat
Bellacım şu olynbete spnsor olmak ister misin acaba 5 adım atıp 25k alayım11800 çektim 5800 bana kaldı 😀
Cekeli 3 4 saat biteli sifirlanali yarım saat oldu 😀Dm +30 oldu
Tam kapanmamıs senın dm dostum gırılıyoSıkıntı yok sıfırlandı dm kapalı zaten hadi iyi akşamlar 😀😀 biri var iki güne bir para istiyor bakıyorum 3k 7k roll açıyor kafamı buluyor anlamadım onun için dm kapattım
Yarım saat önce sıfırlandı kral biraz şans dönerse yazarımBellacım şu olynbete spnsor olmak ister misin acaba 5 adım atıp 25k alayım
Dm atan yok ama bakayım eyvallah kralTam kapanmamıs senın dm dostum gırılıyo
Sağlık olsun dostumYarım saat önce sıfırlandı kral biraz şans dönerse yazarım
Süper rolling fırsatıSağlık olsun dostum
Sağlık olsun dostum
Kaybedilmemis ayar şimdi kapadımTam kapanmamıs senın dm dostum gırılıyo
Aynen o da ben ona farklı birşey diyorum 😀Kurtaran mı dost
Herkesten istiyor dostum o anlayamadım ben. Bana 250 at nolur sigara parası diyor 20 dk sonra 1.5k roll açıyor. Banlamıyorlarda onu adminlerAynen o da ben ona farklı birşey diyorum 😀
RezillikBellacım şu olynbete spnsor olmak ister misin acaba 5 adım atıp 25k alayım
Bendende 500 istedi bir akşam sabah baktım 7k roll açmış gece 😀Herkesten istiyor dostum o anlayamadım ben. Bana 250 at nolur sigara parası diyor 20 dk sonra 1.5k roll açıyor. Banlamıyorlarda onu adminler
Bu formun en tehlikeli adamı sensinRakam verme rakam verme dm kapat