Çok geçmiş olsun dost. Sağlık olsun. O gelse bari, şansın bol olsunOli kaldı sadece 3.5 k veriyor başka yok.
Çok geçmiş olsun dost. Sağlık olsun. O gelse bari, şansın bol olsunOli kaldı sadece 3.5 k veriyor başka yok.
Sağlık olsun kardoÇok geçmiş olsun dost. Sağlık olsun. O gelse bari, şansın bol olsun
13 TL ye bı kupon yapmışım efsane knk 100 TL veriyor knk 🙏Knk konteyner
@cemsin taklıtı yapım kanka sana ( reıs kuponu bozdurup dagıtım gelır mı)Oli kaldı sadece 3.5 k veriyor başka yok.
Aksam 200 tl ye tum tavuk aldım bım den fısı bulsam ıade edıp kupon yapcaktım fısı kaybetmısım13 TL ye bı kupon yapmışım efsane knk 100 TL veriyor knk 🙏
Koşulsuz şartsız iade yok mu metinimAksam 200 tl ye tum tavuk aldım bım den fısı bulsam ıade edıp kupon yapcaktım fısı kaybetmısım
Tüm kuponlar lose olmus bu nasil şanstır arkadas gecmis olsun dostKAYBETTİK ALBAYIM🥀
Niye gaza gelip tüm tavuk aldın ki çeyrek tavuk neyine yetmiyorAksam 200 tl ye tum tavuk aldım bım den fısı bulsam ıade edıp kupon yapcaktım fısı kaybetmısım
Boşver 250 pasla da olnybet 8 adım atayımTüm kuponlar lose olmus bu nasil şanstır arkadas gecmis olsun dost
Kupon parasını verdık ölmüş tavugaNiye gaza gelip tüm tavuk aldın ki çeyrek tavuk neyine yetmiyor
Bugun bende oraya niyetlenmistim ama 250 turk lirası bile bulacak güçte değiliz artık puahaBoşver 250 pasla da olnybet 8 adım atayım
Gezen tavuk muyduKupon parasını verdık ölmüş tavuga
Acizliğimiz gayretullaha dokunacak artık. Halbuki taşı sıksak suyunu çıkaracak adamlardik. Ne hale geldikBugun bende oraya niyetlenmistim ama 250 turk lirası bile bulacak güçte değiliz artık puaha
Bu sözün üstüne 2 rekat şükür namazı kılmak farz oldu artık puahaAcizliğimiz gayretullaha dokunacak artık. Halbuki taşı sıksak suyunu çıkaracak adamlardik. Ne hale geldik
Eve kadar geldı benleGezen tavuk muydu
Yok ya 10x çevrim +çekeceğinin %25 i kadar yatırım. Al işte bide spine girdi
Keşke 10x çevrim olsaydı o paranın 5 katını yapınca çekim yapabiliyorsun kural değişmişYok ya 10x çevrim +çekeceğinin %25 i kadar yatırım. Al işte bide spine girdi
Adamsın genedeBugünkü akşam maçları çok ters köşe yaptı özellikle oynadığım maçlar😀