- 28,076
- 27,292
- 113
Hayır sever dostlarımızın yüreğine sağlık o zman dostHastanedeyim kanka yemek işini hallettik sağolsun bir dostumuz bizi unutmadı 😂 patlamış burası
Hayır sever dostlarımızın yüreğine sağlık o zman dostHastanedeyim kanka yemek işini hallettik sağolsun bir dostumuz bizi unutmadı 😂 patlamış burası
Yok ya 10x çevrim +çekeceğinin %25 i kadar yatırım. Al işte bide spine girdiBu bakiyeyi direk cekebiliyormusun
10 × cevrim cokmus yatirim yapardin da gerçi para çok olunca cevrim de kolay biterYok ya 10x çevrim +çekeceğinin %25 i kadar yatırım. Al işte bide spine girdi
Deneme bonusu mu bu ne laYok ya 10x çevrim +çekeceğinin %25 i kadar yatırım. Al işte bide spine girdi
Kendi paramızla vermiyor puc dede. Gelde 70 bin çevir şimdi10 × cevrim cokmus yatirim yapardin da gerçi para çok olunca cevrim de kolay biter
500 yatırıma kod ile 10 betten 50 frespinDeneme bonusu mu bu ne la
KeşkeBu bakiyeyi direk cekebiliyormusun
Adamsın knk 15 inde yaticak knk 🙏🙏🙏Kendi paramızla vermiyor puc dede. Gelde 70 bin çevir şimdi
Swette 20 betten cevrim yap kasan da kalır çevrim de erken biter veya balıkçıları dene çok bonusa giriyorlarKendi paramızla vermiyor puc dede. Gelde 70 bin çevir şimdi
Ben genelde spin satın alarak prenses çeviriyorumSwette 20 betten cevrim yap kasan da kalır çevrim de erken biter veya balıkçıları dene çok bonusa giriyorlar
Gates prenses farmda o kadar vermiyor sweet ve balıkçı farm için iyidir dostBen genelde spin satın alarak prenses çeviriyorum
Bu metinler niye hep böyle lan o oyunlarda çevrim mi yapılırBen genelde spin satın alarak prenses çeviriyorum
Puahaha demiBu metinler niye hep böyle lan o oyunlarda çevrim mi yapılır
ElendınBu metinler niye hep böyle lan o oyunlarda çevrim mi yapılır
Affet knk 🙏Elendın
Knk konteynerAffet knk 🙏
Bütün kuponlae gidiyor yavaş yavaş inşallah kalanlar sağlamdır dostKAYBETTİK ALBAYIM🥀
Oli kaldı sadece 3.5 k veriyor başka yok.Bütün kuponlae gidiyor yavaş yavaş inşallah kalanlar sağlamdır dost