- 36,064
- 26,928
- 113
Ulan ban yıcez dur puahahMetinim mülayim den peçete parası gelir mi
Ulan ban yıcez dur puahahMetinim mülayim den peçete parası gelir mi
Maç konuşuyoruz adaş çift kale olunca sorun yok tekte mi olacakShellac birazdan konuya gelip eniste kafan yerinde mi der kesin puaha
Demekki bugün sen bizlere sponsor olacak fs cevir de bakalim ne kadar kar elde edecen puahaŞuraya kod için 500 yatırdım son 185 e bunu yaptım da 650 çekim verdim bakalım sonra spini çevireceğim
Alim değilsem de arifim kardeşimDoktormusun sen puaha
Simdi birsey derdim de terbiyem musade etmiyor puahaAlim değilsem de arifim kardeşim
Haaa demek dün metin terbiyesi müsade etmedi diye yazmamış mülayimin konuya adaşSimdi birsey derdim de terbiyem musade etmiyor puaha
Peçete mi takılıyorsun ne yapıyorsun eniste😄Metinim mülayim den peçete parası gelir mi
Abine saygısızlık yapmazsin sen. Biz seni örnek gençlerimizden biri olarak gösteriyoruz, slotta hebe olan gençlereSimdi birsey derdim de terbiyem musade etmiyor puaha
Onu ona sorman lazım dost ben şahsen dediğin kişiyi tanımıyorumHaaa demek dün metin terbiyesi müsade etmedi diye yazmamış mülayimin konuya adaş
Yok ıslak mendil diye yüzey temizleyici havlu alıyormuşuz çitileye çitileye kafası soldu kimyasaldanPeçete mi takılıyorsun ne yapıyorsun eniste😄
Cok duygulandım şimdi puahaAbine saygısızlık yapmazsin sen. Biz seni örnek gençlerimizden biri olarak gösteriyoruz, slotta hebe olan gençlere
Nasıl tanımıyon be 1.30 orana oynayıp yatan kaç kişi var forumdaOnu ona sorman lazım dost ben şahsen dediğin kişiyi tanımıyorum
En sevdiğim en sevdiğimYok ıslak mendil diye yüzey temizleyici havlu alıyormuşuz çitileye çitileye kafası soldu kimyasaldan
Mulayim puahahNasıl tanımıyon be 1.30 orana oynayıp yatan kaç kişi var forumda
Hastanedeyim kanka yemek işini hallettik sağolsun bir dostumuz bizi unutmadı 😂 patlamış burası@vurucu999 arka planda çok oyalandin gel artık puaha
Şuna bak mk spine girmeden 50+8 x attı daha 43 spin varDemekki bugün sen bizlere sponsor olacak fs cevir de bakalim ne kadar kar elde edecen puaha
KankamŞuna bak mk spine girmeden 50+8 x attı daha 43 spin var
Bu bakiyeyi direk cekebiliyormusunŞuna bak mk spine girmeden 50+8 x attı daha 43 spin var