http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 3000 Hedef💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,489
25,140
113
Benim enbette bu ay 120 biletim var dost tek umudum orası artik belki büyük ikramiye bana çıkar puah
Zamanında ganobet de bilet için öyle bi tutuldum ki bayada bilet vardı ulan bide 5 bilene 6 bilene 7 bilene diye gidiyordu benim 7 bikenden 2 tane vardı 5-6tane 5 bilen vardı diğerleri neyse baya bilet vardı 200 taneden fazla işin sonunda ödül 2.5m felandı bize düşen 138tl di nasıl sevinmiştim varya beklemize değmişti bakkala koşarak sigara almaya giderken elimden paraları düşürdüm sigarada yalan olmuştu

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,075
27,291
113
Zamanında ganobet de bilet için öyle bi tutuldum ki bayada bilet vardı ulan bide 5 bilene 6 bilene 7 bilene diye gidiyordu benim 7 bikenden 2 tane vardı 5-6tane 5 bilen vardı diğerleri neyse baya bilet vardı 200 taneden fazla işin sonunda ödül 2.5m felandı bize düşen 138tl di nasıl sevinmiştim varya beklemize değmişti bakkala koşarak sigara almaya giderken elimden paraları düşürdüm sigarada yalan olmuştu
En az 1k yatırıma 1 bilet oldugu için enbette belki potaya girebilirim bu kez 20k yede razıyım yeterki çıksın puaha

hkmtgnl

hardrock
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,472
2,733
113
Dubai bilmez dubai atamaz kuruuu dubaiii

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,489
25,140
113
En az 1k yatırıma 1 bilet oldugu için enbette belki potaya girebilirim bu kez 20k yede razıyım yeterki çıksın puaha
Aynı düşüncelerim vardı hayal kırıklığına uğrama en alçamı düşün hüngür hüngür ağlamıştım o gece ben bak gene göz yaşım pıt pıt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...