- 31,201
- 20,737
- 113
Bizi bitirdin knk ayın 15 inde gelicek knk 🙏 🙏 🙏Lan yoksa sende mı benım yzumden
Bizi bitirdin knk ayın 15 inde gelicek knk 🙏 🙏 🙏Lan yoksa sende mı benım yzumden
Simdiden bizde sıraya geçelim o zman arta kalanlari toplarız artik puahaahaaha ama formu kalkındıran bombacı ya Aralık 15 inde ben bakiye verecem kabul ederse knka. banka promosyonu gelecek aklıma koydum.10k. forma çok dağıttı adam
he aw emekli promosyonu sjjajs. maaş promosyonu la. 90_100k olacakEmekli promosyonu mu dost 😂
Desene mülayim ilk 2 adım zaten sizin dağıtım parası söyle yüzümüze mülayim ne farkı kaldı kiYok ben artık rolleri en az 4.5 adım yapıyorum bu da öyle olacak 3 adım bizi kurtarmıyor dağıtım da çok kişi olduğu için
senide alırız dost ayıp ettin. 3_4 kişi daha var hep formda sürekli roll açan onları destekliyecem nasipse bakacazSimdiden bizde sıraya geçelim o zman arta kalanlari toplarız artik puaha
Zamanında ganobet de bilet için öyle bi tutuldum ki bayada bilet vardı ulan bide 5 bilene 6 bilene 7 bilene diye gidiyordu benim 7 bikenden 2 tane vardı 5-6tane 5 bilen vardı diğerleri neyse baya bilet vardı 200 taneden fazla işin sonunda ödül 2.5m felandı bize düşen 138tl di nasıl sevinmiştim varya beklemize değmişti bakkala koşarak sigara almaya giderken elimden paraları düşürdüm sigarada yalan olmuştuBenim enbette bu ay 120 biletim var dost tek umudum orası artik belki büyük ikramiye bana çıkar puah
En az 1k yatırıma 1 bilet oldugu için enbette belki potaya girebilirim bu kez 20k yede razıyım yeterki çıksın puahaZamanında ganobet de bilet için öyle bi tutuldum ki bayada bilet vardı ulan bide 5 bilene 6 bilene 7 bilene diye gidiyordu benim 7 bikenden 2 tane vardı 5-6tane 5 bilen vardı diğerleri neyse baya bilet vardı 200 taneden fazla işin sonunda ödül 2.5m felandı bize düşen 138tl di nasıl sevinmiştim varya beklemize değmişti bakkala koşarak sigara almaya giderken elimden paraları düşürdüm sigarada yalan olmuştu
Aynı düşüncelerim vardı hayal kırıklığına uğrama en alçamı düşün hüngür hüngür ağlamıştım o gece ben bak gene göz yaşım pıt pıtEn az 1k yatırıma 1 bilet oldugu için enbette belki potaya girebilirim bu kez 20k yede razıyım yeterki çıksın puaha