- 36,093
- 26,959
- 113
Bolsans3💣💣💣
Yatarsa 2 k kombine için Kasa bıraktım
Bolsans3💣💣💣
Barca bu sene çok yumuşak oynuyor ama bu maç biraz sert geçiyor alt mantıklı her çeyrekBarça savunmayı sert tutarsa harika olur
La adam kendi aldi bahsi zaten sen mulayim e al desende almaz ki adam benim yorumu mu görmemiş bileyatarsa senimi ezikliyecez şimdiş kanka ahahhaha
Evet ömer iyi çoçuktu ama fena bi kusura vardıKuponlarda 5/3 yapsak iyiydi
5/1 e razıyız artık
Hep buradaydı Marley. Sadece özelden gösteriyordu kendini. Ömer iyi çocuktu
Biri forumdas diye konuya giriyorsa bide sevindirelim kelimesini kullanıyorsa onun parasından hayır gelmez, çünkü kimir abidesi olur böyle sahislar500k çekmişti biri geçen ay sanki bu arkadaş mıydı o dümen yaptı sonra 5k 2 maça bastı gelirse 10 bin forumdaşı sevindirelim diye gelincik gibi kin tutmuşuz bak unutmamışız
olsun bize bir günah keçisi lazım ama ahahhaLa adam kendi aldi bahsi zaten sen mulayim e al desende almaz ki adam benim yorumu mu görmemiş bile
Bol şans reis3💣💣💣
Tek yiyen tek ölür 😀500k çekmişti biri geçen ay sanki bu arkadaş mıydı o dümen yaptı sonra 5k 2 maça bastı gelirse 10 bin forumdaşı sevindirelim diye gelincik gibi kin tutmuşuz bak unutmamışız
3 bomba koymuşsaun hedef 3 adım mıydıBarca bu sene çok yumuşak oynuyor ama bu maç biraz sert geçiyor alt mantıklı her çeyrek
O anlattıgın @Victorosimhen di karıstırma500k çekmişti biri geçen ay sanki bu arkadaş mıydı o dümen yaptı sonra 5k 2 maça bastı gelirse 10 bin forumdaşı sevindirelim diye gelincik gibi kin tutmuşuz bak unutmamışız
Bide işyerinde patronun klişe lafı vardır ya biz burda bir aile gibiyiz puahaBiri forumdas diye konuya giriyorsa bide sevindirelim kelimesini kullanıyorsa onun parasından hayır gelmez, çünkü kimir abidesi olur böyle sahislar
katılıyorumYatarsa Erhan suçlu net ben onu bunu bilmem
Enişte sen akıllı adamsın şimdi 500k kazanıpts hala gidip 5k 2 maça basıp gelirse bi kaç dostu sevindirelim diyen adamdan hayır gelmiceni bilmen lazım500k çekmişti biri geçen ay sanki bu arkadaş mıydı o dümen yaptı sonra 5k 2 maça bastı gelirse 10 bin forumdaşı sevindirelim diye gelincik gibi kin tutmuşuz bak unutmamışız
Dubai max 15 18 arasi atar dost rahat olun ben burdayımkatılıyorum
Bol sans agaBir dostumuz sponsor oldu başarılı olursak paylaşırız..
11700 çekimin geldi mi kadim dost bak sen 30 Ocak ben 1 şubatta kaydolmuşum foruma yaz özelden de eskileri analımTek yiyen tek ölür 😀