cemsin
Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 5,341
- 2,561
- 113
Kanka en son uyucaktın sabah ettin biz çalişmıoz sen yatAtamin resmine saygim var, sen başkomutansin
Kanka en son uyucaktın sabah ettin biz çalişmıoz sen yatAtamin resmine saygim var, sen başkomutansin
Kral uykuya dalmışSadece Kral’a
@Mülayim6060
Yav gitsin kediyi alsin. Gecen hafta 15yasinda ki kedim öldü. Bunu yazinfa gece gece tribe girdim yineKanka en son uyucaktın sabah ettin biz çalişmıoz sen yat![]()
Mekanı cennet olsun dostYav gitsin kediyi alsin. Gecen hafta 15yasinda ki kedim öldü. Bunu yazinfa gece gece tribe girdim yine
Umarimm dost sag olasinMekanı cennet olsun dost
Her yerden darbe yiyoruz DostYav gitsin kediyi alsin. Gecen hafta 15yasinda ki kedim öldü. Bunu yazinfa gece gece tribe girdim yine
Vallahi billahi oyle dostHer yerden darbe yiyoruz Dost
Nerden çalışıyon söylede gelmeyelim uykulu uykulu başımıza iş açarsınUyuyamiyorum, Şafak söksünde gidecem bakmaya 🥺
Hiç uyumadan işe sonra yarin kamayi tuttum
Hemde devlet kurumu 🤦🏻♂️Nerden çalışıyon söylede gelmeyelim uykulu uykulu başımıza iş açarsın![]()
Ol bakalım hadi 🙂@Mülayim6060 kral burdamisin,
Sponsor olayım sana kir geç buralari
Bana gelene kadar 2-3 kisiden gecmen lazim 😂Nerden çalışıyon söylede gelmeyelim uykulu uykulu başımıza iş açarsın![]()
Ahaaa geldi AdamOl bakalım hadi 🙂
Puahah senin boston fark atmisti simdi yenik duruma düşmüş dostSadece Kral’a
@Mülayim6060
O maç daha çok su kaldirirPuahah senin boston fark atmisti simdi yenik duruma düşmüş dost
Alferne Simons boston a gecmis haberim yok aslında da kadrosu hala iyi toronto da adam akilli tem bir yıldız bile yok işte hazırlık maçı olunca insan ister istemez rahat olamiyorO maç daha çok su kaldirir
Boston un oran niye o kdr yüksek acabaO maç daha çok su kaldirir
Selam canım çilekbeti önermiyorum eniştebete geçtim linkten kaydol 100 spin tanımlatıyorum görüşürüz canım@Enişte nerede köşeyi mi döndü naptı
Tüm takimi dagitti luks vergisinden kaçmak icinBoston un oran niye o kdr yüksek acaba