- 13,242
- 22,864
- 113
Üst oynamıyorum futbol da ben prensip olarak 🙂3.5 Ust bas dedik capraz miss gibi 5 6 k kasa
Üst oynamıyorum futbol da ben prensip olarak 🙂3.5 Ust bas dedik capraz miss gibi 5 6 k kasa
Yok benimki de pre. Dolmussa video izletiyor. Ya da eskileri izletiyor. Dolmamissa gider birazfanBelki benim premium ya ondan![]()
Yat uyu dost sabah kahvaltıyla birleştirip bir öğün kara geçmiş olursunLa daha ben aksam yemeği yemedim dışarıdan gelip foruma girdim çıkamadim daha puhaa
Kasa yapmak icindi ya. Bi yerden gelsin en kltu diyeÜst oynamıyorum futbol da ben prensip olarak 🙂
He bu eski video evetYok benimki de pre. Dolmussa video izletiyor. Ya da eskileri izletiyor. Dolmamissa gider birazfan
Nba ust oyna dost alt alma lutfen dun yine alt almıştın galibaÜst oynamıyorum futbol da ben prensip olarak 🙂
Ben daha ömrümde sabah kahvaltı yapmadım dost saat 06 da bile uyansam yine öğle 2 3 gibi birseyler yemeye baslarimYat uyu dost sabah kahvaltıyla birleştirip bir öğün kara geçmiş olursun
Nba da 3.4 takım dışında üst. Ön sezon diye alt aldık bu sene ön sezon Bol sayılı geçiyor geçen senelerde bu kadar sayı çıkmıyorduNba ust oyna dost alt alma lutfen dun yine alt almıştın galiba
Bize ne kardesim senin yaşam biçimindenBen daha ömrümde sabah kahvaltı yapmadım dost saat 06 da bile uyansam yine öğle 2 3 gibi birseyler yemeye baslarim
Aynen okc gibi takımlar bu sene üst dışına çıkmazlarNba da 3.4 takım dışında üst. Ön sezon diye alt aldık bu sene ön sezon Bol sayılı geçiyor geçen senelerde bu kadar sayı çıkmıyordu
Aynen bana da sarma zatenŞuan şu konuda metine fena sallayasim var cevap yazamadigi içinde sonumuz iyi olmaz 🤣
Ne oldu metineMetin kardeşim olsaydı gol attirtmazdi
Sasiracaksin ama bu sefer maddi talepten gitmedi manevi talepten gittiNe oldu metine
Maddi talepten mi susturuldu
Yok kanka bu sefer admin olmak istedi hergün daha çok gözü yüksekteNe oldu metine
Maddi talepten mi susturuldu
Kanka yan hesabı galibaBu Haşim banlanmadi mi nasıl gülüyor la
Ben yatıyorum herkesi çift görmeye başladım izin günümde daha çok yoruldumKanka yan hesabı galiba