- 13,218
- 22,797
- 113
Bayamlar ilk yarı 1.0 biterse umutlanırızCsd ıpala woooonnn ollleeeyyy beeeee @Mülayim6060
5 inci adımda gidebilsem zaten Kasa 100 k olur benim💣
Bayamlar ilk yarı 1.0 biterse umutlanırızCsd ıpala woooonnn ollleeeyyy beeeee @Mülayim6060
Fazla ciddiye almamak lazım sanal ortamı. Ha demiyorum ki karşıdakini adam yerine koymayalım. Sadece her an herkesin yanlış yapabileceği bilinciyle takılmak lazım benceHocam curmu yetmez bosverrr
4. Adımdan sonra devammıBayamlar ilk yarı 1.0 biterse umutlanırız
Hoca nba başlasın günde en az 5 10 kuponu sabit olur puahKupon yapmiyon heralde pek dost 😂
Bravo hocam yine geldin raconu kestinFazla ciddiye almamak lazım sanal ortamı. Ha demiyorum ki karşıdakini adam yerine koymayalım. Sadece her an herkesin yanlış yapabileceği bilinciyle takılmak lazım bence
Yaptırmak istiyormuş gibi sordun dostKupon yapmiyon heralde pek dost 😂
Burada millet birbirine borç veriyor alacak verecek muhabbetine giriyor ona şaşıyorum ben kumarbaz adama borç ver sonra da gelecek diye bekle😀Hep derim burada sadecr iyi vakit gecirdigimiz insanlariz. Kimseden dostluk beklemeyin. Guzel vakit gecirin yeterli
Tamam açıklıyorum sully benim dostlarBayamlar ilk yarı 1.0 biterse umutlanırız
Houston final oynara ne var ne yok bas şimdiden dostHoca nba başlasın günde en az 5 10 kuponu sabit olur puah
O 100 k buraya gelecek. Ödülü alan olmazsa devam tabi4. Adımdan sonra devammı
@Lazistan08 la ıkınız aranızda bolusunO 100 k buraya gelecek. Ödülü alan olmazsa devam tabi
La o değilde @KANSIZ o gün roll yaptı benle bi arkadaşa ödül atacaktı ya onuda atmadı tam isminin hakkını veriyorBurada millet birbirine borç veriyor alacak verecek muhabbetine giriyor ona şaşıyorum ben kumarbaz adama borç ver sonra da gelecek diye bekle😀
Olunca bir dm uzagımdasin dost canımsınYaptırmak istiyormuş gibi sordun dost
Anlatsana mülayim abi nasıl yedin mehtap yengemiziBurada millet birbirine borç veriyor alacak verecek muhabbetine giriyor ona şaşıyorum ben kumarbaz adama borç ver sonra da gelecek diye bekle😀
Bu forumda rol disi odul vermemek lazım bide burda sevdiğin biri olur mecbur kalsan bile borc istememek lazım olurda daha sonra durumun el vermez mahcup olursun o kısmı iste insani uzer dostBurada millet birbirine borç veriyor alacak verecek muhabbetine giriyor ona şaşıyorum ben kumarbaz adama borç ver sonra da gelecek diye bekle😀
Ne 1 haftası ılk gunden ulanAnlatsana mülayim abi nasıl yedin mehtap yengemizi
Biliom bro varlığın yeterOlunca bir dm uzagımdasin dost canımsın
Kazanmadı sanırım o gün yattı diye hatırlıyorumLa o değilde @KANSIZ o gün roll yaptı benle bi arkadaşa ödül atacaktı ya onuda atmadı tam isminin hakkını veriyor![]()
Bu herifte enteresan geliyor gidiyor milleti çarpıyorLa o değilde @KANSIZ o gün roll yaptı benle bi arkadaşa ödül atacaktı ya onuda atmadı tam isminin hakkını veriyor![]()