- 13,745
- 11,023
- 113
Yav sen nerdesin hocaÇalışmıyorken borcum daha azdı beyaz
Yav sen nerdesin hocaÇalışmıyorken borcum daha azdı beyaz
Ben hic bir seyi dile getirmiyom zorla herkes dusman oluyor onu anlamiyorum işte yoksa 50 kisi yazmistir dm den kalkip kimsenin ismini de vermedimBiliyoruz zaten kardeşim forumdan ayrılmayacagini ben kaç tsne eski ban yiyip burada şuan farklı isimlerle gezen adam tanıyorum ödül atınca anlıyoruz ya da kendileri kanka kimseye söyleme aramızda kalsın diyor bizde gelip ulu orta dile getirmiyoruz aramızda kalıyor
Artık mercoya geçtik dostBısıklet duruyor mu
Yok artık neler duyuyorumHaberin yok mu sinani elindrn almis
Hoşbukfuk dost vurmaya devam mıVay canım hocam gelmiş hosgelmis
Bizim senle dostlugumuz bitmez ortakYok artık neler duyuyorum
Tm sende uzatma artıkBen hic bir seyi dile getirmiyom zorla herkes dusman oluyor onu anlamiyorum işte yoksa 50 kisi yazmistir dm den kalkip kimsenin ismini de vermedim
Yav neyse ne tamam uzatmaya değmezBen hic bir seyi dile getirmiyom zorla herkes dusman oluyor onu anlamiyorum işte yoksa 50 kisi yazmistir dm den kalkip kimsenin ismini de vermedim
Sen gittiğinden beri hiç vuramiyoruz ki dost bana sen lazım 😂Hoşbukfuk dost vurmaya devam mı
Vurduruyoruz hocam sabah aksam puhaaHoşbukfuk dost vurmaya devam mı
Yav sen nerdesin hoca
Şimdi eve girdim ne dönüyor burda Sinan kardeşimiz laf mı yapıyor
Eee money talksYok artık neler duyuyorum
Sully de eski dostumuzdur bir zararını görmedik çok abartmayın sanal dostlukları 😉Bizim senle dostlugumuz bitmez ortak
Aman dost şakası bile kötü hissettiriyor puhahaVurduruyoruz hocam sabah aksam puhaa
Adam burdan ban yediği günden beri ben onlan iletişim halindeyim ara da parasi olunca destek te atiyor saolsun oda iyi bir arkadaştır bu kadarSully de eski dostumuzdur bir zararını görmedik çok abartmayın sanal dostlukları 😉
Hep derim burada sadecr iyi vakit gecirdigimiz insanlariz. Kimseden dostluk beklemeyin. Guzel vakit gecirin yeterliSully de eski dostumuzdur bir zararını görmedik çok abartmayın sanal dostlukları 😉
Kupon yapmiyon heralde pek dost 😂Aman dost şakası bile kötü hissettiriyor puhaha