http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 3000 Hedef 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,067
26,933
113
Sen merak etme ben burda rol yaparken de hayronun zor zamaninda da hep yardim ettim vurgun yapinca her turlu vefayi gosterdim simdi hayroda da para yok bende de ama insanca hep sohbetimi yapiyom okey mi konu kapandi ne dusunuyorsaniz dusunun benden uzak durun da hadi eyvallah
@Hayroo ne alaka lan konuyla burdanda selam soluyorum der gıbı

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
48,061
15,609
113
Ya birader iyisin hoşsun da karı gibi laf mı tasiyon sağa sola sully de karakter analizi yapmasın bı zahmet aq bütün forumdan borç almıştı 1 ay hiç bir konuya yorum yazamiyordu ama 24 saat forumda geziyordu merak etme parası bitince borç istemeye başlar onun durma noktası yok parası varken yüksek yüksek basıp durur 1 hafta içinde sıfırı görür yine
Fakesi var goruyor her zaman goruyordu ben rolling yaparken laf tasinmasina gerek yok herkesin multisi var hemen hemen okey mi

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,070
27,287
113
Erhanim senle de tartistik ettik ama ikimizde birbirimizim ne oldugunu biliyoruz. Bu bana laf edebilexek bir adam degil. Nankorluge karsi tahammulu edemiyorum. Adam destek olmaktan baska bir sey yapmamisim sirf birisi ona para atti diye beni karsisina aliyor. Omurga placak insada ne diyeyim
Dost her gün az çok forum da vakit geçiren insanlarız o yuzden sebep ne olursa olsun bunu konulara tasimamak lazim eger orta da sorun teşkil edecek bir sıkıntı varsa dm den halledilir

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,743
11,023
113
+1 aynısı bana oldu,
Ama kendisini severim.
Konuşmuyoruz daha mutluyuz
Benim de bir nefretim yok a
Dost her gün az çok forum da vakit geçiren insanlarız o yuzden sebep ne olursa olsun bunu konulara tasimamak lazim eger orta da sorun teşkil edecek bir sıkıntı varsa dm den halledilir
Hicbir sıkıntı yoktu aslinda. Kaŕalisteye almis beni. Hep veren el benim ona karsi nasil boyle konusabiliyor. Neyse forumun huzuru kacmasin diyelim :d

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,184
20,718
113
Fakesi var goruyor her zaman goruyordu ben rolling yaparken laf tasinmasina gerek yok herkesin multisi var hemen hemen okey mi
Biliyoruz zaten kardeşim forumdan ayrılmayacagini ben kaç tsne eski ban yiyip burada şuan farklı isimlerle gezen adam tanıyorum ödül atınca anlıyoruz ya da kendileri kanka kimseye söyleme aramızda kalsın diyor bizde gelip ulu orta dile getirmiyoruz aramızda kalıyor

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,346
2,561
113
Beyler bi roll yapında izleyek ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...