http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 3000 Hedef 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,745
11,023
113
Dost ortada sorun teşkil edecek birsey yokken neden birbirinizi kırıyorsunuz bu forumda kimin ne olduğunu çok şükür herkes biliyor artık gerek yok
Erhanim senle de tartistik ettik ama ikimizde birbirimizim ne oldugunu biliyoruz. Bu bana laf edebilexek bir adam degil. Nankorluge karsi tahammulu edemiyorum. Adam destek olmaktan baska bir sey yapmamisim sirf birisi ona para atti diye beni karsisina aliyor. Omurga placak insada ne diyeyim

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,142
27,005
113
Valla bilmem de az onceki kisi de iyi konismadi hakkinda zamaninda sana yardimi olmis simdi ise arkasindan konustuklarini goruyor sen de aslinda zaten kara listeme girmistin haberin yok 😉👍
Ulan sınan etkılesım 4k idi senın mulayım dagıtımcı yapınca popüler oldun az sus ban yemıs adamların lafıyla kavga etme burda

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,745
11,023
113
Ya birader iyisin hoşsun da karı gibi laf mı tasiyon sağa sola sully de karakter analizi yapmasın bı zahmet aq bütün forumdan borç almıştı 1 ay hiç bir konuya yorum yazamiyordu ama 24 saat forumda geziyordu merak etme parası bitince borç istemeye başlar onun durma noktası yok parası varken yüksek yüksek basıp durur 1 hafta içinde sıfırı görür yine
Kanka yeminle sully e en ufak kotulugum olmamıştır. Ayni gun icinde 4kere para istedi 5. Isteyisinde dedim ki oglum yeter isteme istersen birfaha engelleyecem. 4keere ver 5.verme kotu sen oluyorsun. Keyfimize bakalim bosver

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,228
7,392
113
Kanka yeminle sully e en ufak kotulugum olmamıştır. Ayni gun icinde 4kere para istedi 5. Isteyisinde dedim ki oglum yeter isteme istersen birfaha engelleyecem. 4keere ver 5.verme kotu sen oluyorsun. Keyfimize bakalim bosver
+1 aynısı bana oldu,
Ama kendisini severim.
Konuşmuyoruz daha mutluyuz

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
48,137
15,667
113
Paranin kopegi olma yeter. Madem para istemedin benden niye 3dk once dmleri sildin? Sen birgun mulayimin ayakcisi olursun birgun sullynin. Senle kendini kimlerle kiyasliyorsun tuhaf. Sen parani nakite cek gulum hadi
Sen merak etme ben burda rol yaparken de hayronun zor zamaninda da hep yardim ettim vurgun yapinca her turlu vefayi gosterdim simdi hayroda da para yok bende de ama insanca hep sohbetimi yapiyom okey mi konu kapandi ne dusunuyorsaniz dusunun benden uzak durun da hadi eyvallah

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,223
20,783
113
Ya arkadaşı olabilir ya da ondan nemalaniyor olabilir ama sürekli ban yiyen eski üyelerin laflarını buraya taşıyor gecende yaptı aynısını sanki kötülüğümuz olmuş gibi ona ayar oluyorum tanımasak etmesek inanicaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...