- 48,117
- 15,647
- 113
Ayakci mi guzel kara listedesinSenin ayakcinin konu ucmus mulayim 😆
Ayakci mi guzel kara listedesinSenin ayakcinin konu ucmus mulayim 😆
Sinanim sen karalisteye coktan girdin haberin yok. Karalistedr olmak sana mi zarar verir bana mi acaba shhshshsAyakci mi guzel kara listedesin
Valla bilmem de az onceki kisi de iyi konismadi hakkinda zamaninda sana yardimi olmis simdi ise arkasindan konustuklarini goruyor sen de aslinda zaten kara listeme girmistin haberin yok 😉👍Sinanim sen karalisteye coktan girdin haberin yok. Karalistedr olmak sana mi zarar verir bana mi acaba shhshshs
BolsansOnlybet kupon 3
Az oncekı kısı dedıgın sully nıye banlandı burdanValla bilmem de az onceki kisi de iyi konismadi hakkinda zamaninda sana yardimi olmis simdi ise arkasindan konustuklarini goruyor sen de aslinda zaten kara listeme girmistin haberin yok 😉👍
4kere para istedi 5.sefer atmayinca tribe girdi. Senin bana 5keurus faydan mi oldu? Seni seviyorduk destek.ciktik defalarca kez. Biz istedigimizde parayi nakite cektim kanka ayagi yaptin. Mulayim olmasa sinyalcinin tekiydin. Senin beni karalisteye alman benim icin şereftir. Sully e de soyle senin gibi sinyalcilere vereceğine tefeciye versinValla bilmem de az onceki kisi de iyi konismadi hakkinda zamaninda sana yardimi olmis simdi ise arkasindan konustuklarini goruyor sen de aslinda zaten kara listeme girmistin haberin yok 😉👍
Bilmiyom orasini neyse isimize bakalimAz oncekı kısı dedıgın sully nıye banlandı burdan
Olur hadi herkes kendi işine dm attigini da itiraf etmis oldun bi de bana bak size hic dm atmszdim ama ayakci dedigin adama dm atardin bu da benim icin bi seref senin gibi 10 larxa kisi roll yaptirmis herkese tek tek geri mi vereyim 1k 2k4kere para istedi 5.sefer atmayinca tribe girdi. Senin bana 5keurus faydan mi oldu? Seni seviyorduk destek.ciktik defalarca kez. Biz istedigimizde parayi nakite cektim kanka ayagi yaptin. Mulayim olmasa sinyalcinin tekiydin. Senin beni karalisteye alman benim icin şereftir. Sully e de soyle senin gibi sinyalcilere vereceğine tefeciye versin
Dost ortada sorun teşkil edecek birsey yokken neden birbirinizi kırıyorsunuz bu forumda kimin ne olduğunu çok şükür herkes biliyor artık gerek yok@Mülayim6060 bunu da adam ettin ya sana helal olsun ya basimiza cikiyor ahahaha
2 0Yine yiyonuz birbirinizi haa
Ben yemiyom kanka dm attımYine yiyonuz birbirinizi haa
KimeBen yemiyom kanka dm attım
Paranin kopegi olma yeter. Madem para istemedin benden niye 3dk once dmleri sildin? Sen birgun mulayimin ayakcisi olursun birgun sullynin. Senle kendini kimlerle kiyasliyorsun tuhaf. Sen parani nakite cek gulum hadiOlur hadi herkes kendi işine dm attigini da itiraf etmis oldun bi de bana bak size hic dm atmszdim ama ayakci dedigin adama dm atardin bu da benim icin bi seref senin gibi 10 larxa kisi roll yaptirmis herkese tek tek geri mi vereyim 1k 2k
Ya birader iyisin hoşsun da karı gibi laf mı tasiyon sağa sola sully de karakter analizi yapmasın bı zahmet aq bütün forumdan borç almıştı 1 ay hiç bir konuya yorum yazamiyordu ama 24 saat forumda geziyordu merak etme parası bitince borç istemeye başlar onun durma noktası yok parası varken yüksek yüksek basıp durur 1 hafta içinde sıfırı görür yineValla bilmem de az onceki kisi de iyi konismadi hakkinda zamaninda sana yardimi olmis simdi ise arkasindan konustuklarini goruyor sen de aslinda zaten kara listeme girmistin haberin yok 😉👍
Neye 2.0
Sana kanka
Gerı aldılar abd macıNeye 2.0