- 14,461
- 5,654
- 113
Bol sanssSponsor @bella dostuma teşekkürler kazanırsam kasayı kendisi ile bölüşürüz
Bol sanssSponsor @bella dostuma teşekkürler kazanırsam kasayı kendisi ile bölüşürüz
6 dk varken 5 atan takıma 10.5 barem açmışlar üst aldım ters köşe. Her maça da alt oynanmazGalitosla karıştırmışız
Aynı maça bakmışım bende 😅Galitosla karıştırmışız
Saplake6 dk varken 5 atan takıma 10.5 barem açmışlar üst aldım ters köşe. Her maça da alt oynanmaz
Aynen bıde bayan6 dk varken 5 atan takıma 10.5 barem açmışlar üst aldım ters köşe. Her maça da alt oynanmaz
Sayalım 3 gelsinLaf ağızdan bir kere çıkar dost kazandı sayalım biz 😅
Barem 14.5 hayırlısıSayalım 3 gelsin
Metin aç uyumasin kanka açken çekilmiyor hiçEyvallah dostum aç kalmıcak kimse inşallah rolling sonunda 😀
Osimheni nasil doyurcan pekiEyvallah dostum aç kalmıcak kimse inşallah rolling sonunda 😀
Şu dönemde acım dıyen adam yalan söyler ama ayakkbım yok dıyen yalan solemezMetin aç uyumasin kanka açken çekilmiyor hiç
TreesomeOsimheni nasil doyurcan peki
Lan gel benim yanıma pazara bir gün tanıdık esnaftan ayarlayak birşeyŞu dönemde acım dıyen adam yalan söyler ama ayakkbım yok dıyen yalan solemez
Kavurmalı tost söylemiş oOsimheni nasil doyurcan peki
Meto Donum yok diyen ne söylerŞu dönemde acım dıyen adam yalan söyler ama ayakkbım yok dıyen yalan solemez
Lan o anlamda demedim😆😆 doymuyor paso acTreesome