- 26,762
- 14,127
- 113
Ben böyle tersane işçisi görmedim hayatımda hicKardeşim benim zevkinden hiç ödün de vermez
Ben böyle tersane işçisi görmedim hayatımda hicKardeşim benim zevkinden hiç ödün de vermez
Knk hislerim cok kuvvetli biliyorsun takip etmeden anladım bu gece won gecesi knkValla iyi dedin knk 🙏
Lan bu haldeyken zaten gelmesin sakin ol bebeğim sakinBekleyemiyorum işte kanka acil yukseltmem lazım yoksa yükselen tansiyonum ve nabzım olacak
Zarda riske edemem valla busefer hakketten edememZar diyorum dost 😂
Hadi bol şans barem guzel3 üncü adım hanfendi bayanlara 7.5 üst aldım 4 basket de atın bi zahmet yaw
Bol şans tekrar dost3 üncü adım hanfendi bayanlara 7.5 üst aldım 4 basket de atın bi zahmet yaw
Bol şnassss3 üncü adım hanfendi bayanlara 7.5 üst aldım 4 basket de atın bi zahmet yaw
Allah daha beterini vermesin. Hatırlayıp yaramızı deşme dostNereye gitti bizim Malatya be dost depremin izleri silinmedi
Dakikada 1 atsalar gelecek inşallah terslik olmaz3 üncü adım hanfendi bayanlara 7.5 üst aldım 4 basket de atın bi zahmet yaw
Nice wonlara3 üncü adım hanfendi bayanlara 7.5 üst aldım 4 basket de atın bi zahmet yaw
Valla ben de al diyecektim3 üncü adım hanfendi bayanlara 7.5 üst aldım 4 basket de atın bi zahmet yaw
Yavaş yavaş sporda ilerle dostum inşallah biraz ferahlarsinZarda riske edemem valla busefer hakketten edemem
Bol şans yazdığın gibi gelsin3 üncü adım hanfendi bayanlara 7.5 üst aldım 4 basket de atın bi zahmet yaw
Amin dostAllah daha beterini vermesin. Hatırlayıp yaramızı deşme dost
Mulayim bombacisimin kumarci mi belli değil hiç patlama yok helal olsun3 üncü adım hanfendi bayanlara 7.5 üst aldım 4 basket de atın bi zahmet yaw
Sen de al diyeceksen 4'. Adına geçelim o zaman dost 😂Valla ben de al diyecektim