- 3,748
- 964
- 113
@Mülayim6060 ödül için teşekkürler 🙂🙂
görürsün dost elbet gösterirFaydasini gormedik maalesef 😆
Ona ben attım özeldenHerkese gönderildi kesene bereket @Kurtaran kaldı bı tek
Gosterip elletmedi baksana enistsgörürsün dost elbet gösterir
Papelim Varsak istersen ben almadimVarmı ödül almayan
Yok dost haklısın ama bugun biraz daha yogun gibi sen birden bir daha role felan gelmem demek yerine bir seymi oldu diye sorsaydin keske dostDostum ben adami zaten seviyorum sevdiğim içinde bu şekilde konuştum yoksa sevdiğim adama konu içinden neden yanlış kelimeler sarfedim iste insanın bazi huyları var kolay kolay insandan çıkmıyor
Tm dostum yanlış cümle kurdum ben ondan özür dilerim elbetYok dost haklısın ama bugun biraz daha yogun gibi sen birden bir daha role felan gelmem demek yerine bir seymi oldu diye sorsaydin keske dost
48 saat icinde gelmezseniz odul mulayime iade edilir 48 saat sure basladi 😄
Ben sana laf etmek icin demedim 2 nizde sevdigim kisilersiniz bosuna gerilmeyinTm dostum yanlış cümle kurdum ben ondan özür dilerim elbet
Bakalım sinerjiniz yetiyormuBuradaki sinerji veren ağalar
Arda gulere bi gol attirinda JoJo özel oran gelsin
Enişte Arda gulere bi gol attirivergörürsün dost elbet gösterir
Arda atar bi tane şimdi Yıldız bi gol bi asist yaptıEnişte Arda gulere bi gol attiriver
Hallederim dost sıkıntı yok @sinansrml63 doğru soyluyor aslında bazen çok yalnız kalmak ta iyi değildir sonuçta yalnızlık Allah a mahsusturBen sana laf etmek icin demedim 2 nizde sevdigim kisilersiniz bosuna gerilmeyin
Tatil yap bi bana güvenHallederim dost sıkıntı yok @sinansrml63 doğru soyluyor aslında bazen çok yalnız kalmak ta iyi değildir sonuçta yalnızlık Allah a mahsustur
Ac bir rol villareal kgHallederim dost sıkıntı yok @sinansrml63 doğru soyluyor aslında bazen çok yalnız kalmak ta iyi değildir sonuçta yalnızlık Allah a mahsustur
JoJo özel oran vardı umudumuz Arda @Mülayim6060 den bomba patlamadı bizeArda atar bi tane şimdi Yıldız bi gol bi asist yaptı