- 12,910
- 13,389
- 113
38 adım atmişlığı var bunu yazarken utanmadın mi puhahahaArtik hedefi 3 adim yapıyor kazanma olasılığı hiç değilse yükselir dost puaha
38 adım atmişlığı var bunu yazarken utanmadın mi puhahahaArtik hedefi 3 adim yapıyor kazanma olasılığı hiç değilse yükselir dost puaha
Bol şanslar dostumDeneyelim bakalim
Başarılı olursak yaparız güzellik dostlarımıza
Bu sefer görür dost umarım 🙏İlk adım her zamanki gibi geldi hemen mutlu olmayın bu 3u goremez ahaha
Bı grup var forumda toplasip yağmur duasına çıkar gibi milletin roll e musallat oluyo başka açıklaması olamazHarbi birşeyler var bu aralar hadi bir iki kişi derimde herkes yatıyor işin garip tarafi
Valla bilmiyorum da biride mi tutturamaz diyecek hale geldikBı grup var forumda toplasip yağmur duasına çıkar gibi milletin roll e musallat oluyo başka açıklaması olamaz
Forum da göze battığın an bittiğinin resmidir vallaKonuyu 10 adım diye açıp bı anda 3. Adım geldiğin de bitti dicek ki herkes şok olcak dost kem göz var valla son 20 roll lise benim mesela
Bol sanss
Bol sans
Suan hüzne boğuldum38 adım atmişlığı var bunu yazarken utanmadın mi puhahaha
Oranları 1.40 dan 1.20 lere çektim mülayimi kızdırdılar hadi bakalım gelmesin de göreyim 😀İlk adım her zamanki gibi geldi hemen mutlu olmayın bu 3u goremez ahaha
Bolsans buda gelir ins
Bol şanslar dost kurutunn beee
Bol şans 🙏
Bol şans
Ozaman adım sayısı mi arttı dost snjdjaOranları 1.40 dan 1.20 lere çektim mülayimi kızdırdılar hadi bakalım gelmesin de göreyim 😀
Bol sans dosttt tekrardan
Yazdigin gibi gele