Ben ve erhan dan hariç herkesKim bu etkinlik açmayan üyeler sır gibi saklanıyor acilen isim şart ezelim
Ben ve erhan dan hariç herkesKim bu etkinlik açmayan üyeler sır gibi saklanıyor acilen isim şart ezelim
Bayram kolisikonuya ilk mesajim ne dagitiliyo burda
Ulan tam beni özetledin bende konuya liste olurken geldim ama bi şey farklı ben dağıttım rol yaptırdım benim takip etmeden kazanmam lazım diyerekten geldimZaten liste verilince onlar ortaya çıkar dost
Tamam konu başından bakıcam kanka yazıyorum 2 dakikayaTamam sen seç kendinide yaz senden hariç 4 kişi seç
Ben niye yokum mesela
Fearj denilen dost niye yok yoksa oda benim gibi sonradan mı girdi konuya
Elendim
Bana gerek kalmadı @Mülayim6060 kankam erhanım yapmış
külçe altın yoksa ben yokum afiyet olsun dostlar size😃Köfte 🍞
Baştan sona bende vardım sonuncu adımda sen yoktun sonradan bitmeye yakın geldin
Wasildan ilk darbeyi yedik dost anında hiç gecikmedi puahaBana gerek kalmadı @Mülayim6060 kankam erhanım yapmış
Burda dağıtım yapmak ahmaklıktır ben onu anladım usta dağıttığın an ertesi gün sen yoksun burdaValla bana bakma şurda 2 haftada 12k etkinlik açtırdım ben kendimde bizzat 20 k kertildim
Afiyet olsun Sen Zenginsin sanırım burası fakir sofrasıkülçe altın yoksa ben yokum afiyet olsun dostlar size😃
Evet öyle hala erhandan para bekliyorum mesela 🤣🤣🤣Burda dağıtım yapmak ahmaklıktır ben onu anladım usta dağıttığın an ertesi gün sen yoksun burda
TmmBaştan sona bende vardım sonuncu adımda sen yoktun sonradan bitmeye yakın geldin
Sen banko o listede başı çekiyoreun her zaman ki hibiBen ve erhan dan hariç herkes![]()
Ne yedim lo dün 1k kazandık 750 rolling için dağıttıkGolcumetinin yedigi para yetmedi miaz degisik insanlara dagitin
Erhan kendini sevecek parasızlıktanEvet öyle hala erhandan para bekliyorum mesela 🤣🤣🤣