http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 2700 Hedef 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,419
11,556
113
Bizde doğalgaz yok çorap vardı çıkardım soğuğu daha çok tutuyor ayakta yerim öyle çorabı
Mülayim bunlarda hem doğalgaz var evde sıcacık hem şans parası atıyorsun bir de karı al bunlara tam olsun
Eniste evi su basti ayaklarim islanmisti biraz isinayim dedim. Oc iski fazla tazyik vermis kombi patlamis bi uyandim heryer su icinde. Bizim sucumuz ddgil diyor bi d kamiller. Ust kattakininki de patlamis ayni anda allahtan yoksa bize kalacakti suc.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,159
89,302
113
Eniste evi su basti ayaklarim islanmisti biraz isinayim dedim. Oc iski fazla tazyik vermis kombi patlamis bi uyandim heryer su icinde. Bizim sucumuz ddgil diyor bi d kamiller. Ust kattakininki de patlamis ayni anda allahtan yoksa bize kalacakti suc.
Çok can sıkıcı durum kışın daha beter

sondem61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,552
836
113
Mustakil olsa ev kafa rahat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...