- 1,952
- 694
- 113
Biz buradayız agaaEkstaradan yeni gelenler olursa onlari da aliriz tabi
Biz buradayız agaaEkstaradan yeni gelenler olursa onlari da aliriz tabi
Mülayim abimiz bombanın saatini kurdu, bizde şans yok şimdi g.tümüzde patlar. Köylü bizden bilir Eniştem.Muhabbet et takip etme Malatyalı okur şimdi sana güzelce dipdiri olursun
Cagirmak icin dedim onceki konudakiler cay icip uykulari kacsin doye hggBak yine liste atmış
Mesela yaniMülayim abimiz bombanın saatini kurdu, bizde şans yok şimdi g.tümüzde patlar. Köylü bizden bilir Eniştem.
Tamam takip edersinizBiz buradayız agaa
Mülayim soluksuz 20 adım yapar 2 tane maç verir oyna diye onlarda gelir sen daha mülayimi tanımamışsınMülayim abimiz bombanın saatini kurdu, bizde şans yok şimdi g.tümüzde patlar. Köylü bizden bilir Eniştem.
Ufleyeyim açılırsın dostDogalgaz csrpti eniste mayıştım
Eniste evi su basti ayaklarim islanmisti biraz isinayim dedim. Oc iski fazla tazyik vermis kombi patlamis bi uyandim heryer su icinde. Bizim sucumuz ddgil diyor bi d kamiller. Ust kattakininki de patlamis ayni anda allahtan yoksa bize kalacakti suc.Bizde doğalgaz yok çorap vardı çıkardım soğuğu daha çok tutuyor ayakta yerim öyle çorabı
Mülayim bunlarda hem doğalgaz var evde sıcacık hem şans parası atıyorsun bir de karı al bunlara tam olsun
Aha bol şans dedim kaçtım totem vol2🤞🏽👋Hedef az önce ulaşamadiklarimiza ulaşmak
3 adım
https://youtube.com/shorts/zAXGgGdaKsM?si=3I9tLRGWBy4z8sZe soyle bir sey lazimUfleyeyim açılırsın dost
Çok can sıkıcı durum kışın daha beterEniste evi su basti ayaklarim islanmisti biraz isinayim dedim. Oc iski fazla tazyik vermis kombi patlamis bi uyandim heryer su icinde. Bizim sucumuz ddgil diyor bi d kamiller. Ust kattakininki de patlamis ayni anda allahtan yoksa bize kalacakti suc.
Bol şanslar
Mustakil olsa ev kafa rahatEniste evi su basti ayaklarim islanmisti biraz isinayim dedim. Oc iski fazla tazyik vermis kombi patlamis bi uyandim heryer su icinde. Bizim sucumuz ddgil diyor bi d kamiller. Ust kattakininki de patlamis ayni anda allahtan yoksa bize kalacakti suc.
Bol sansss
Bol şanslar