- 28,163
- 27,385
- 113
Sen takip etme dost liste belli zaten basarirsak o listeye ulasacazSabah işe gidecem 3 kişi roll açacak nasıl takip edecem
Sen takip etme dost liste belli zaten basarirsak o listeye ulasacazSabah işe gidecem 3 kişi roll açacak nasıl takip edecem
Kanka adam sana yap dedi. Para adamin kimse laf edemez
Çok çatlak ses geliyor bazen. Muhabbetimizi bilmeyen olur. Açiklama gereği duydum kardolarDost aciklanacak hic bir sey yok bosver zaten aciklama da
Azıcık elin cebine gitsinSen takip etme dost liste belli zaten basarirsak o listeye ulasacaz
Kesene bereket dost daha fazlasını kazanırsın umarim
EyvallahSen takip etme dost liste belli zaten basarirsak o listeye ulasacaz
5 tane adam rol yapıyor hangi birine liste yetiştircen Sinan şimdi onları da takip edenler bize atmadı teşkilat bunlar önceden belirlemiş diyecekListe burda roll yapanlar ulasmaya calissin ben gidiyore istemiyore
@JayJayOkocha
@fearjr1992
@zeisy
@bella
@hkmtgnl
@Aktas25
@osmanarslan72
@Erhan2121
@BySwigger
@Golcümetin
@AllanSaintMaximin
@Calypso13
@Enişte
13 kisi
Marley aktif değildi abi ya ben şikayetçiyim oyayya 😂Yapalım kardo
Marley aktif değildi diyenler varsa maçtan yeni geldim. Özelden de konuştuk maç öncesi ve sonrası. Az kazandın daha kazanınca at diye belirttim
Sesi çıkacak varsa açıklayalım
Dost bu dm atanlari bulmak lazim artik cok can sikmaya basladi cogu kisi sirf bu yüzden rol yapmıyor herkes sirada bekliyorÇok çatlak ses geliyor bazen. Muhabbetimizi bilmeyen olur. Açiklama gereği duydum kardolar
Dun seni gorduk cebin delikmis kardesAzıcık elin cebine gitsin
Liste burda roll yapanlar ulasmaya calissin ben gidiyore istemiyore
@JayJayOkocha
@fearjr1992
@zeisy
@bella
@hkmtgnl
@Aktas25
@osmanarslan72
@Erhan2121
@BySwigger
@Golcümetin
@AllanSaintMaximin
@Calypso13
@Enişte
@Metings1905
14 kisi
Duzenledim 14 kisi hadi iyi geceler herkeseListe burda roll yapanlar ulasmaya calissin ben gidiyore istemiyore
@JayJayOkocha
@fearjr1992
@zeisy
@bella
@hkmtgnl
@Aktas25
@osmanarslan72
@Erhan2121
@BySwigger
@Golcümetin
@AllanSaintMaximin
@Calypso13
@Enişte
@Metings1905
14 kisi
Ben her gün diyorum zaten bunuDost bu dm atanlari bulmak lazim artik cok can sikmaya basladi cogu kisi sirf bu yüzden rol yapmıyor herkes sirada bekliyor
Ben karismiyom listeyi attim eklesinler bolsunler aralarindaa ben matbet kodu kovalamaya gidiyom5 tane adam rol yapıyor hangi birine liste yetiştircen Sinan şimdi onları da takip edenler bize atmadı teşkilat bunlar önceden belirlemiş diyecek
Ben takip etmicem daha takip edenlere verirlerListe burda roll yapanlar ulasmaya calissin ben gidiyore istemiyore
@JayJayOkocha
@fearjr1992
@zeisy
@bella
@hkmtgnl
@Aktas25
@osmanarslan72
@Erhan2121
@BySwigger
@Golcümetin
@AllanSaintMaximin
@Calypso13
@Enişte
@Metings1905
14 kisi
Bolusturler takip zorunlu olmamali diger konulardaBen takip etmicem daha takip edenlere verirler
Sinan liste rol ve etkinlik açanlar için yapıldı dimi ?Ben karismiyom listeyi attim eklesinler bolsunler aralarindaa ben matbet kodu kovalamaya gidiyom
Ilk 5 zeist 2.5 erhan 3.4lu marleyle 5yapiyor bolustur sinoBolusturler takip zorunlu olmamali diger konularda