http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 2700 Hedef 4.5 Adım 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,168
5,456
113
Emeğine sağlık @Mülayim6060 dost buraya kızıp hepsini atip batma bosver sakin sakin oyna yine 5.adim gelmedi zaten

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,163
27,386
113
Herşeye itiraz ediliyor. Edilmekte de haklılık payı var. Aylık 30 günün 20 günü dağıtım yapıyor adam. Bir süre sonra bu kadar kargaşayı kaldıramıyor
Mulayim dağıtimdan vazgectiyse baska şeyler de olmus olabilir bilmiyorum eksik 2 adam yazilmamisti normalde mulayim onlari da listeye eklerdi

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
48,356
15,738
113
Simdi 2 adam eksik yazıldı da zaten mulayim 2 adami da gorurdu de neden kızdı ki valla anlamadim ben
Kizmakta hakli ona da dm yagmuru gelmistir bi de burda laf atiliyor ben kemdim vazgecmistim mesela biliyom cunku 15 kisi var en az erkinlik yapan kimse feragat etmiyor kendinden

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,487
8,613
113
Dm den yazmak da ayrı saçma
Konuya gelmeyip dm den bana da at demek olmuyor
O kadar forumdayım hiçbir dostumun dm sine bana niye atmadın demedim canı ısterse zaten atar
Bence de dost mülayim çok kişiyi gören adam zaten bilemiyorum, muhabbetimiz olan çok adam var her kazançta herkesi görmek mümkün olmuyor malesef

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,838
7,438
113
Mulayim sanırsam dm kapatmasını bilmiyor dm kapatması lazım

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,624
86,593
113
Mülayim neden dağıtımdan vazgeçti tüm detaylarıyla masaya yatıralım

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,163
27,386
113
Eğer konular bu denli kötüye gidiyorsa artik rol açmanın da takip etmenin de anlami yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...