- 18,168
- 5,456
- 113
Emeğine sağlık @Mülayim6060 dost buraya kızıp hepsini atip batma bosver sakin sakin oyna yine 5.adim gelmedi zaten
Dm den yazmıslsr adama aç herıflerMetin yine karıştırdın ortalığı 56 metin
@marinpnn dost gönlü güzel dostDün 40 k slottan para vuranlarda burdaymış maaşallah ne güzel forum valla 🤨
Dm den yazmak da ayrı saçmaDm den yazanlar olmuştur belki dost
Bı dur be kardeşim hızına yetisilmiyor@marinpnn dost gönlü güzel dost
Yaparlar metinimDm den yazmıslsr adama aç herıfler
Mulayim dağıtimdan vazgectiyse baska şeyler de olmus olabilir bilmiyorum eksik 2 adam yazilmamisti normalde mulayim onlari da listeye eklerdiHerşeye itiraz ediliyor. Edilmekte de haklılık payı var. Aylık 30 günün 20 günü dağıtım yapıyor adam. Bir süre sonra bu kadar kargaşayı kaldıramıyor
İlk defa mulayim roll den alacaktım oda iptal oldu laMulayim dağıtimdan vazgectiyse baska şeyler de olmus olabilir bilmiyorum eksik 2 adam yazilmamisti normalde mulayim onlari da listeye eklerdi
Kizmakta hakli ona da dm yagmuru gelmistir bi de burda laf atiliyor ben kemdim vazgecmistim mesela biliyom cunku 15 kisi var en az erkinlik yapan kimse feragat etmiyor kendindenSimdi 2 adam eksik yazıldı da zaten mulayim 2 adami da gorurdu de neden kızdı ki valla anlamadim ben
Valla eklerdi ama tanıyorsam gelir yine dağıtır o dayanamaz.Mulayim dağıtimdan vazgectiyse baska şeyler de olmus olabilir bilmiyorum eksik 2 adam yazilmamisti normalde mulayim onlari da listeye eklerdi
Bence de dost mülayim çok kişiyi gören adam zaten bilemiyorum, muhabbetimiz olan çok adam var her kazançta herkesi görmek mümkün olmuyor malesefDm den yazmak da ayrı saçma
Konuya gelmeyip dm den bana da at demek olmuyor
O kadar forumdayım hiçbir dostumun dm sine bana niye atmadın demedim canı ısterse zaten atar
Dm den yazmışlar erhanımMulayim dağıtimdan vazgectiyse baska şeyler de olmus olabilir bilmiyorum eksik 2 adam yazilmamisti normalde mulayim onlari da listeye eklerdi
Yuz kalmamısDün 40 k slottan para vuranlarda burdaymış maaşallah ne güzel forum valla 🤨
Yine gönlü zengin adam el vermedi ulastirmak icin uğraşıyor@Erhan2121 3 adım da sen yap listeye ulaş başarılı olursan