- 16,305
- 2,692
- 113
Kim knk onlar çıkar ortaya.hemenBak suan da mulayim konu acarken bastan belirtmis etkinlik acan adamlara odul verilecek diye hala konuda 3 4 tane adam var herhalde onların gözleri kör bizim gördüğümüzü onlar görmüyor herhalde
Kim knk onlar çıkar ortaya.hemenBak suan da mulayim konu acarken bastan belirtmis etkinlik acan adamlara odul verilecek diye hala konuda 3 4 tane adam var herhalde onların gözleri kör bizim gördüğümüzü onlar görmüyor herhalde
Yeni geldi tam zamanin da geldi kac gündür yoktu arka planda kazanmaya doydu herhalde puahaBak @vurucu999 brocan burda adam 🖖🖖
Tatil miSaygılar dost keyifler nasıl tatildeyim pek giremiyorum bir selam vereyim dedim
Keyif yok Enes roll açtı eğleniyoruz işte umarım son turu yakalar bitirir.Saygılar dost keyifler nasıl tatildeyim pek giremiyorum bir selam vereyim dedim
Haydaaaaaaa maaş yatmamış mı hapı yuttuk@Mülayim6060 e dm atip durumu rapor et
Ilk 3kupon fena totemleyinxe yoruldum yav 😂😂Dostum ne yapıon
Yarım saatte bir gelion kuru yazıp gidion
Çokmu ıslatıon kafayı napıon
😄😄😄
Mülayim verir ayarıBak suan da mulayim konu acarken bastan belirtmis etkinlik acan adamlara odul verilecek diye hala konuda 3 4 tane adam var herhalde onların gözleri kör bizim gördüğümüzü onlar görmüyor herhalde
Mulayime mahcup oluyorum oyuzden bu konuyuda mesaj atmaya utandım dost Allah razı olsun yardımcı oluyor@Mülayim6060 e dm atip durumu rapor et
Yalandan ölünecek olsa eminim ilk sen ölürdün kankam.Maasi alamadım maalesef dost tersane firmaya ödeme yapmamış bu ay veremeyeceğiz dedi eldenleri ekimin 20si vercez dedi canım sıkkın oyuzden sadece mesajları okuyorum dost 😔