- 48,248
- 15,698
- 113
Borc verdik la ustune alacakliyim şu an 5k alacaklarimi alsam tmm yine 2k lik roll acarizGeçenki rollden para dağıtınca para kalmadı borc aldık oynadık de
😄😄😄
Borc verdik la ustune alacakliyim şu an 5k alacaklarimi alsam tmm yine 2k lik roll acarizGeçenki rollden para dağıtınca para kalmadı borc aldık oynadık de
😄😄😄
Ahahhaha bu çok iyiydi 🤣🤣🤣😎Paniklettim betcoyu elleri ayaklarına dolandı
Senden korktular yani diyorsun puahaPaniklettim betcoyu elleri ayaklarına dolandı
@Mülayim6060 e dm atip durumu rapor etMaasi alamadım maalesef dost tersane firmaya ödeme yapmamış bu ay veremeyeceğiz dedi eldenleri ekimin 20si vercez dedi canım sıkkın oyuzden sadece mesajları okuyorum dost 😔
Veresiye defterine çıkar tahsil edem sinanımBorc verdik la ustune alacakliyim şu an 5k alacaklarimi alsam tmm yine 2k lik roll acariz
Ekimdede kasima ertelerler sıkma canını dostMaasi alamadım maalesef dost tersane firmaya ödeme yapmamış bu ay veremeyeceğiz dedi eldenleri ekimin 20si vercez dedi canım sıkkın oyuzden sadece mesajları okuyorum dost 😔
Kral ne durumdayız roll amacına ulaştı mı?Borc verdik la ustune alacakliyim şu an 5k alacaklarimi alsam tmm yine 2k lik roll acariz
Ne yapak dolandirildik toparlanamiyozSende dewamli sponsor istiyon @sinansrml63 😁🚬
Shellac a yaz millete borc verdim odemiyorlar diye bak sana ne diyecek puahaBorc verdik la ustune alacakliyim şu an 5k alacaklarimi alsam tmm yine 2k lik roll acariz