Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 2000 Hedef 4 Adım 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,656
21,693
113
İşi pis hale getirdiniz sanki herkesin para varda rol acmak zorunda gibi yaptınız ortamı insanları zorlusunuz belki adamın sigara parası yok belki bişeyi eksik onu alıcak baskı kurıyosunuz adam acil oynak zorunda gibi sacma sapan iş yapıyo veriyosan ödülü karışma yada yarısına ac de yada sen bilirsin de ben acmıyorum roll acmak zorundada degilim rollden cekilişten gelenlen kedi maması alıp dagıtıtiyorum bi sürü sokak ta ac hayvan var site sahiplerini doyurmak zorunda degilim ödülü atıyosa acmak zorundada degilim dünya burda dönmüyoEkli dosyayı görüntüle 837886bak bunları beslemrdigin zaman bınlar ac biraz etrafınıza bakın 100-200 tl ayırsanız 3-5 hayvan ac kalmaz cok zor degil Ekli dosyayı görüntüle 837886
Helal olsun

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,086
5,844
113
İşi pis hale getirdiniz sanki herkesin para varda rol acmak zorunda gibi yaptınız ortamı insanları zorlusunuz belki adamın sigara parası yok belki bişeyi eksik onu alıcak baskı kurıyosunuz adam acil oynak zorunda gibi sacma sapan iş yapıyo veriyosan ödülü karışma yada yarısına ac de yada sen bilirsin de ben acmıyorum roll acmak zorundada degilim rollden cekilişten gelenlen kedi maması alıp dagıtıtiyorum bi sürü sokak ta ac hayvan var site sahiplerini doyurmak zorunda degilim ödülü atıyosa acmak zorundada degilim dünya burda dönmüyoEkli dosyayı görüntüle 837886bak bunları beslemrdigin zaman bınlar ac biraz etrafınıza bakın 100-200 tl ayırsanız 3-5 hayvan ac kalmaz cok zor degil Ekli dosyayı görüntüle 837886
Dost karismiyim karismiyim diyorum da yanlış konuşuyorsun, burası yeri değil ben sana özelden açıklarım neden yanlış konuştuğunu

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113
Ne desen haklısın dediğin seyler doğru hiç kimseyi rol ac diye zorlamamak lazım yanlış yaptım ben bugüne kadar sana hak veriyorum ben bundan sonra konu açarsam rol için kimseyi zorlamicam

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,341
2,755
113
Söyle kral ne söyleceksen kumar formunda bunlar boş işler mi diyecen

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,955
84,714
113
Bak ben buraya 7 temmuzda konusunuda actım bi allahın kulu da bi kap su koymadı eminim ama roll ac bin kişi geyik yapsın ayıp Ekli dosyayı görüntüle 837891
Burası hayvanı düşünecek insanların yeri değil öyle görürse aklına gelir borç batağında çoğu ne işi olur kediyle mamayla doğru düşünecek kafa mı kaldı millette iyi niyetini anlıyorum ama Kumar forumu için bence abartıyorsun

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,235
17,117
113
Bak ben buraya 7 temmuzda konusunuda actım bi allahın kulu da bi kap su koymadı eminim ama roll ac bin kişi geyik yapsın ayıp Ekli dosyayı görüntüle 837891
Kardeşim duyar kasilicak yer mi burası sen burada normal psikolojide adam mı arıyorsun burda ki herkes bağımlı bağımlı insalar cebindeki son kuruşuna kadar kumar oynayıp medet umuyor 30 gün köpek gibi çalışıp çoğu burda bı günde kumarda yiyor kalan 29 gün aç geziyor bu insanlar kendi derdinden sokak hayvanlarını nasıl düşünsün

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,341
2,755
113
Burası hayvanı düşünecek insanların yeri değil öyle görürse aklına gelir borç batağında çoğu ne işi olur kediyle mamayla doğru düşünecek kafa mı kaldı millette iyi niyetini anlıyorum ama Kumar forumu için bence abartıyorsun
Niye kral 50 bin aldım 100 bin aldım diye hergün hava atan var bi torba mama bin tl alsa bişeyimi eksilir hayrınımı görüyo o paranın en azından bi işe yarasın cok zor defil neyse tamam boş verin

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,300
1,401
113
Bu nasıl yorum sana mı sorayım ne oynuyacağımı. Alt fetişi nedir üst almaya alerjin varmış nedir adam gibi eleştiri yap bana ne dengesiz cümleler bunlar
Kafan çok basıyor ama alt huyun seni yok ediyor bu durumu törpülersen 100binler kazanırsın iyi forumlar

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,287
15,702
113
Kafan çok basıyor ama alt huyun seni yok ediyor bu durumu törpülersen 100binler kazanırsın iyi forumlar
Çok biliyon sen. Alt oynarak kazandığım paralarla forumda kaç tane insana faydamız dokundu.En yüklü miktarları alt oynayarak kazandim ben hangi yüz binler. Herkes bildiğini oynasın çok bilmişliği bırak

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,656
21,693
113
Çok biliyon sen. Alt oynarak kazandığım paralarla forumda kaç tane insana faydamız dokundu.En yüklü miktarları alt oynayarak kazandim ben hangi yüz binler. Herkes bildiğini oynasın çok bilmişliği bırak
Kavga ıstemıyorum dedın ulan kazanmadan olay cıktı ne cunup adamsın mulayım 😀😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...