- 11,696
- 4,816
- 113
Helal lan yusufiii kuruu
Acıyosun ama milletten aldıgınla acıyosun müslümanım namaz kılıyorum diyosun eyvalla sözüm yok ama birakın birazda başkaları denesin demiyosunuz ki ya bugunde bu denesin yada bunu takip etmeyelim ben bu arkadaşın rollerini takip ediyorum kazansında istiyorum eli bol adam her zaman kazansın dagıtıyo adam ama yazmıyorum coguna yazmıyorum insanların bundan rahatsız oldugunu gmrmüyosanız siz bilirsinizYa sen iyi insansın benim sana karşı art niyetim yok ama sen bana karşı art niyetlisin ben bu forumda çok odul dağıttım bugune kadar benim kadar etkinlik açmadın bu forumda ben kimden ne aldıysam cebime asla sokmadim alıp yine etkinlik açtım sadece sen görünen kisma bakıp aldatıyorsun param oldumu dm den çok kişiye para atarim zaten
Ben bu konunun başında odul istemedigimi belirtim bakarsan görürsün dost doğrudur sürekli rollere katılıyoruz can sikintisindan bazen de katiliyoruz eskiden muhabbet konuları vardi ordan takılıyorduk suan baskan muhabbet konularına izin vermiyor bizde sadece rollerde takilabiliyoruz cidden hakkınızı yememek için son 10 gündür eskisi gibi aktif değilim her rolde sadece sevdiğim adamların rollerine katılacam artik eger hakkınızı yemişsem affolaAcıyosun ama milletten aldıgınla acıyosun müslümanım namaz kılıyorum diyosun eyvalla sözüm yok ama birakın birazda başkaları denesin demiyosunuz ki ya bugunde bu denesin yada bunu takip etmeyelim ben bu arkadaşın rollerini takip ediyorum kazansında istiyorum eli bol adam her zaman kazansın dagıtıyo adam ama yazmıyorum coguna yazmıyorum insanların bundan rahatsız oldugunu gmrmüyosanız siz bilirsiniz
HemenMülayim kaybın kaybı bonusunu al gel
İşi pis hale getirdiniz sanki herkesin para varda rol acmak zorunda gibi yaptınız ortamı insanları zorlusunuz belki adamın sigara parası yok belki bişeyi eksik onu alıcak baskı kurıyosunuz adam acil oynak zorunda gibi sacma sapan iş yapıyo veriyosan ödülü karışma yada yarısına ac de yada sen bilirsin de ben acmıyorum roll acmak zorundada degilim rollden cekilişten gelenlen kedi maması alıp dagıtıtiyorum bi sürü sokak ta ac hayvan var site sahiplerini doyurmak zorunda degilim ödülü atıyosa acmak zorundada degilim dünya burda dönmüyoBen bu konunun başında odul istemedigimi belirtim bakarsan görürsün dost doğrudur sürekli rollere katılıyoruz can sikintisindan bazen de katiliyoruz eskiden muhabbet konuları vardi ordan takılıyorduk suan baskan muhabbet konularına izin vermiyor bizde sadece rollerde takilabiliyoruz cidden hakkınızı yememek için son 10 gündür eskisi gibi aktif değilim her rolde sadece sevdiğim adamların rollerine katılacam artik eger hakkınızı yemişsem affola
Kaldı ki bu iki takım Paraguay liginin en kötü iki takımı kendi evinde adamların ciddi ciddi maç kazanabileceği tek takım bu deple yapacağı maç yaniBu adamda alt fetişi var ondan patlıyor ilk 2 Çeyrek zaten alt bitmiş takım 1 alt olur mu ? üst almaya alerjin varsa bari alt alma göz göre göre yazık şu kupona ha çöpe ha siteye