Yok be reis gülmek için yoksa don da yokSanki biraz abarttın reis
Yok be reis gülmek için yoksa don da yokSanki biraz abarttın reis
Haa tamma başkanım sigaramiz yeterrrr wonlariz 3 adımda da 😍Öyle değil la konu açılması için veriyor dedim
Liste nerde kanka millet birbirini pıçaklıyorÖyle değil la konu açılması için veriyor dedim
Kızmadım reis buralardayım dedim kızdığım zaman yaptırım uyguluyorum..Reis niye kızdın ya 😐
Yalan söyleme şimdi şurdaListe nerde kanka millet birbirini pıçaklıyor
GalibaBiz ufaktan yol alalım
İyi nöbetler reisKızmadım reis buralardayım dedim kızdığım zaman yaptırım uyguluyorum..
Cuma vakti yalan söylenmez Allah çarparYalan söyleme şimdi şurda
Ya şimdi niye bana racon kesiyosun reis 😂😂❤Kızmadım reis buralardayım dedim kızdığım zaman yaptırım uyguluyorum..
Ne pişiriyorsunlistemizi isteriz ocakta yemeğim var
Yaptırığım dediğin şey tam olarak dost karşı tarafa beklemediği anda bom diye atılan ban mı 😁Kızmadım reis buralardayım dedim kızdığım zaman yaptırım uyguluyorum..
Çat 2 gün ban tecrübeliyim ben dost sksmdm 🤣🤣✍✍Kızmadım reis buralardayım dedim kızdığım zaman yaptırım uyguluyorum..
o daha tehlikeli reisYok be reis gülmek için yoksa don da yok
kuru fasülye bol acılıNe pişiriyorsun
Neyse çözücez üstüme gelme reis bak için için ağlıyorum ztno daha tehlikeli reis![]()
Bi varmış bi yokmuş misali reisYaptırığım dediğin şey tam olarak dost karşı tarafa beklemediği anda bom diye atılan ban mı 😁
Hakkaniyetli olduğundan hiç şüphem yok.Listeyi özelden kendisine attım burda tartışma olmasın diye kendisi verecek son kararı
Hani nerde şeffaflık hani nerde adaletListeyi özelden kendisine attım burda tartışma olmasın diye kendisi verecek son kararı