Cünüp gezme sendeŞu maçın her perin üst olması kadar saçma bişey yok sen ben alsaydım görürdün o zamn 1per 28 2 per 36 3 per 18 felan cıkardı
Cünüp gezme sendeŞu maçın her perin üst olması kadar saçma bişey yok sen ben alsaydım görürdün o zamn 1per 28 2 per 36 3 per 18 felan cıkardı
Dost 4 per üst olursa üzülürmüsün almadına5 kişi etkinlik açanlardan bakar mısın en baştan takip edenler
Kesene bereket dostSende bakabilirsin 5 kişi etkinlik açan
Konu açanlara veriyor kankaHerkes adım atmak zorunda mı başkanım be belki sigara parası alacak olan vardır oluyomu 🧐
Alakası yok hemşerim biz alınca kulübeye telgraf çekiyorlarCünüp gezme sende![]()
ben rollar atarım sana sigara paranı isammmHerkes adım atmak zorunda mı başkanım be belki sigara parası alacak olan vardır oluyomu 🧐
Tamamdır reisAlanlar rol açsın başkaları da faydalansin
@murobaşkan baksın kanka 2 kişi pıçaklanmayalım ona saplasınlar bu kez 🤣🤣🤣🤣🤣Sende bakabilirsin 5 kişi etkinlik açan
Sana diyene bak 45+2 gol oluyor awAlakası yok hemşerim biz alınca kulübeye telgraf çekiyorlar
😂😂@murobaşkan baksın kanka 2 kişi pıçaklanmayalım ona saplasınlar bu kez 🤣🤣🤣🤣🤣
Roll açalım alan arkadaşlar 3 adımlı kazanalım kazandiralimYa 5 kişi 500 ya 10 kişi 250 nasıl derseniz öyle yapariz 10 k bana lazim 2500 dağıtalim
Tamam abi bende takip ettim ful banada çıkma ihtimali yüksek bende rol açarım sigsra var yeter 2-3 saatben rollar atarım sana sigara paranı isammm
HahahahHh@murobaşkan baksın kanka 2 kişi pıçaklanmayalım ona saplasınlar bu kez 🤣🤣🤣🤣🤣
3 çok olurRoll açalım alan arkadaşlar 3 adımlı kazanalım kazandiralim
Hani şey diyor ya ben salağım bak ama sen bendende salaksın diye bi video var ya tam terapiSana diyene bak 45+2 gol oluyor aw
Reis ben ful konu açıyorum zaten ?Konu açanlara veriyor kanka
250 verirse diye dedim3 çok olur
ikimiz de baya roll açtık son 3 gündür bi deTamam abi bende takip ettim ful banada çıkma ihtimali yüksek bende rol açarım sigsra var yeter 2-3 saat