- 21,717
- 12,864
- 113
Ben yattım cümleten iyi geceler @Mülayim6060 Enes’im bol şanslar son adımda problem yaşamassın umarım 🤞🏽
Eniştem naberOynanmaz orda ya şahsen ben yatırmam yani böyle yerlere gerçi ben payfix gittikten sonra oynadığım site kalmadı betcoda
Betboxta çok oynuyordum yamuk yaptı burda birine sonra kestim komple
Ben kimseye sinyal atmam ki. Adamla da muhabbetim yok nesine sinyal atayım 🤔Sen güzel sinyalci bir adamsın kanka ondandır belki
Memo ilk yarinn hakkı 2.5 du bile bileatmadilar maçı izledmArjantin’e üst mü alınır reis anlaşmış gibi hepiniz Arjantin’e üst basmışsınız 😂
Hadi bakim bol şans diliyorumBu maçın 3 üncü periyotunu gözüme kestirdim 3 kez alacağım muhtemelen 20.5 a düşecek az sonra
Onu bende düşünüyorum mal bı tık biz olabiliriz dost çünkü ne kazanıyoruz ki ne dagitalim biz fazla aciliyoruzYa bırak şunu aq 300 k kazanmış 5 lira dağıtıyor biz 10 k kazaniyoruz 3-4 k sini veriyoruz aq mal biz miyiz acaba
Tatar bende sana DM atacam sinyallerimi yemiyon 😂😂😂Sen güzel sinyalci bir adamsın kanka ondandır belki
Bol şans abiBu maçın 3 üncü periyotunu gözüme kestirdim 3 kez alacağım muhtemelen 20.5 a düşecek az sonra
Atmazlar ki biliyom onları çok yaktılar beni de öyle. Şerefsizler deMemo ilk yarinn hakkı 2.5 du bile bileatmadilar maçı izledm
vbette suan 20.5tan acıkBu maçın 3 üncü periyotunu gözüme kestirdim 3 kez alacağım muhtemelen 20.5 a düşecek az sonra
haydi bakalım bol şans20.5 a düştü bile bu 2
Hadi bol şans20.5 a düştü bile bu 2
Bombalı geceler rastgeleBu maçın 3 üncü periyotunu gözüme kestirdim 3 kez alacağım muhtemelen 20.5 a düşecek az sonra
Özel oran işinide bıraktık dost telegramı filan sildimOnu bunu birakta holi 2500 gelir mi
Bol sansBu maçın 3 üncü periyotunu gözüme kestirdim 3 kez alacağım muhtemelen 20.5 a düşecek az sonra