- 11,737
- 16,765
- 113
Amambayin çok ekmeğini yedik yanıltmadı yine beni😅
Çözdük ya oğlum ne açık ediyorsun hemen ajsjsjsjdSorma geçende beni başkasıyla karıştırmış durduk yere trip atiyordu banada
7-8 dk kurudu bunlar hayırlı olsunDedim 3.4 dk ful kuruyacaklar diye , aynı böyle devam
Ben ödüle talip değilim dostum vakit geçiriyorumSen neyi sayiyon hala dost
İsminde 2 tene am am geçiyor olmasıda sjjsjdjdjfAmambayin çok ekmeğini yedik yanıltmadı yine beni😅
Sponsorumun borcu varmış hedef 30 k. Hedefe ulaşırsam sana da ayrica ulaşırım 😉Neyse önemli olan devam ediyor olman tekrardan bol şanslar
Sohbete dahil.olsana dost ozaman daha zevk liBen ödüle talip değilim dostum vakit geçiriyorum
Kesene bereket o zmn tam uyuyacaktim şimdi uyku da tutmaz 😅Sponsorumun borcu varmış hedef 30 k. Hedefe ulaşırsam sana da ayrica ulaşırım 😉
Cihanım ☺🙏🏻😁İsminde 2 tene am am geçiyor olmasıda sjjsjdjdjf
Valla ben onun için uğradım ara ara bakıyordum lucifer izliyorum 2 bölüm soktum yatmadan bi selam çakayım dedimSohbete dahil.olsana dost ozaman daha zevk li
Can sıkıntısı kralRakibi saymaya gerek yok
Sohbeti gördüğüm yok ki müziği açtım tvden çayı aldım maça fokuslandımSohbete dahil.olsana dost ozaman daha zevk li
Hiç izlemedim tavsiye ediyon mu dostValla ben onun için uğradım ara ara bakıyordum lucifer izliyorum 2 bölüm soktum yatmadan bi selam çakayım dedim