- 11,735
- 16,759
- 113
Sen öyle değilsin ama sen de aşırı alıngansın kız arkadaşım senin kadar trip atmiyor🙂Ahhhhh kafammmm yarıldı ⛏⛏😅😅😅
Sen öyle değilsin ama sen de aşırı alıngansın kız arkadaşım senin kadar trip atmiyor🙂Ahhhhh kafammmm yarıldı ⛏⛏😅😅😅
Kesin içiyor ibne buldu parayiÖlücü metin bile yok kardeşim gece 2 ile sabah 6 arası en çok online olan üye rekoru kendisinde hala
Bizde kudurduk dostSon bı kac gündür kendi paramla roll acamiyom ya kudurdum iyice şu pazartesi bi geleydi
Kanka seni seviyorum biliyorsun ama arada bana da hak ver amq 🤣🤣Sen öyle değilsin ama sen de aşırı alıngansın kız arkadaşım senin kadar trip atmiyor🙂
1xbet den oynamadığım için buz hokeyine bulaşmadim😀Kaç adım atmışsın buz hokeyi almamışsin dehşete kapıldım dost. Bol şanslar
Buz hokeyiKaç adım atmışsın buz hokeyi almamışsin dehşete kapıldım dost. Bol şanslar
Neyse önemli olan devam ediyor olman tekrardan bol şanslar1xbet den oynadığım için buz hokeyine bulaşmadim😀
Sorma geçende beni başkasıyla karıştırmış durduk yere trip atiyordu banadaSen öyle değilsin ama sen de aşırı alıngansın kız arkadaşım senin kadar trip atmiyor🙂
Sen neyi sayiyon hala dost2:20 2
Cihanımın kafası bozukSen öyle değilsin ama sen de aşırı alıngansın kız arkadaşım senin kadar trip atmiyor🙂