Ben 20k atıyorum 50k yapsam cekıp başka siteye gecicem olmuyor mülayim 2k ya 30k arıyo bu kumarda böyle para varsa bizde oynayalımFelix Perez Cardozo nün rakibini
Ben 20k atıyorum 50k yapsam cekıp başka siteye gecicem olmuyor mülayim 2k ya 30k arıyo bu kumarda böyle para varsa bizde oynayalımFelix Perez Cardozo nün rakibini
😈😈😈😈Daimi rolculerin yokluğu nasıl belli oluyor konunun şuan 80 sayfa olması lazımdı
Yok da işte eski köye yeni adet getiriyo nabcanBen 20k atıyorum 50k yapsam cekıp başka siteye gecicem olmuyor mülayim 2k ya 30k arıyo bu kumarda böyle para varsa bizde oynayalım
Yalvarırım isim verDaimi rolculerin yokluğu nasıl belli oluyor konunun şuan 80 sayfa olması lazımdı
Yayın izliyorum 2 saattir kolpa olduklarını biliyorum da şu denobaba diye bi yavsak var komik oluyo bazen ne yapalım canımız sıkıldı ateşleme de yapmıyorsunYeşil mı geldi dost
Abuzerin avansı bekliyoruz dost 2 aydırYayın izliyorum 2 saattir kolpa olduklarını biliyorum da şu denobaba diye bi yavsak var komik oluyo bazen ne yapalım canımız sıkıldı ateşleme de yapmıyorsun
Abuzerden para falan çıkmaz Recep’le takıla takıla ona benzediAbuzerin avansı bekliyoruz dost 2 aydır
Sponsorumun borcu var enişte onun için bu rol gözü kararttıim 30 k bile kesmez normalde😀Ben 20k atıyorum 50k yapsam cekıp başka siteye gecicem olmuyor mülayim 2k ya 30k arıyo bu kumarda böyle para varsa bizde oynayalım