- 6,345
- 3,950
- 113
@Tambet Destek gel şahit ol sonra uğrastirma biziAynı maç farklı Barem alıyor limit 2300 5-6 tane kupon görürüz bakalım
@Tambet Destek gel şahit ol sonra uğrastirma biziAynı maç farklı Barem alıyor limit 2300 5-6 tane kupon görürüz bakalım
Farklı barem değil . aynı baremden alıyor ki en fazla ihtar cekerler bir daha yapmayın dıye problem de cıkarmazlarAynı maç farklı Barem alıyor limit 2300 5-6 tane kupon görürüz bakalım
O konuda tüm forum muroo1789u resmen tanımıştıEvlad evlat tır uveyleri daha vefalidir ddsd
Bir TL konusu kapandı özel oran zevki kalmadı))
O işte en kötüye kalır iş desteği yakalarsak forumda ödetiriz de oda zorEn kotu görsel kanıt var başkan dan aliriz
15 yıldır hiç bir sitede param kalmadı ödemezse ilk olur. Güvenmediğim sitede oynamam normalde öderler diye düşünüyorum hedefe ulaşalım yeterkiBu site sıkıntılı ben sana söyleyim ödemez
Teşekkürler Tambet destek çekimim 5 dk da hesaptaydıFarklı barem değil . aynı baremden alıyor ki en fazla ihtar cekerler bir daha yapmayın dıye problem de cıkarmazlar
İki kişilik düşün dost geniş tut idealleriDostumuza bi dm atalım bakalım
Kendimi yüzbaşı olarak mı tanıtsam yarbay olarak mı dost
belki gece rollü gelir
Kime ne sıkıntı çıkarmış ki bu siteO işte en kötüye kalır iş desteği yakalarsak forumda ödetiriz de oda zor
Ben de öyle diyordum slotdunyasi 1000 lira dolandırmışti beni hala içimde bı yara15 yıldır hiç bir sitede param kalmadı ödemezse ilk olur. Güvenmediğim sitede oynamam normalde öderler diye düşünüyorum hedefe ulaşalım yeterki
Aynı maç farklı Barem alınmaz mülayim bize göre bir şey yok ama onların bahanesi tam yatacakken kurtarayım diye bi alttan aldı şeklinde yorumluyor bakalım öder heralde sponsormuş bunlar15 yıldır hiç bir sitede param kalmadı ödemezse ilk olur. Güvenmediğim sitede oynamam normalde öderler diye düşünüyorum hedefe ulaşalım yeterki
Bunu demiyeydin iyiydi,bomba elimizde patlar bu site bozdu kendini,T harfini atıp iki harfliye dondu15 yıldır hiç bir sitede param kalmadı ödemezse ilk olur. Güvenmediğim sitede oynamam normalde öderler diye düşünüyorum hedefe ulaşalım yeterki
Spin saklayınca yemiyor sıkıntılı bu site mülayimKime ne sıkıntı çıkarmış ki bu site
Kanka Betco müşteri hızmetlerınden Enişte sensin sanırım . Her boku biliyormuş gibi çok idddaaalı konusuyorsun da ödemez bunlar diye . Altyapı sahibi misin ? Sadece müşteri hizmetleri olarak mı takılıyorsun ?Teşekkürler Tambet destek çekimim 5 dk da hesaptaydı
Yarın nöbetçiyse uyumuştur dostumuzİki kişilik düşün dost geniş tut idealleri95 TL bulamadık kaç saatir
![]()